Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δένδιας: Ενάντια στο εθνικό συμφέρον τα συλλαλητήρια, αλλά θα πάμε για να μην μας ξεφτιλίσει η Χρυσή Αυγή

 

Και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα θέλει να είναι η ΝΔ στην περίπτωση του θέματος της Μακεδονίας μας. Ενώ η πάγια θέση του αντεθνικού αυτού μορφώματος της ψευτοδεξιάς είναι η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, δηλαδή η προδοσία της Μακεδονίας, παράλληλα θα προσπαθήσουν να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια για να παραστήσουν τους «μακεδονομάχους».

Όπως το είπε ο Δένδιας στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα»: «Είναι αλήθεια πως η ιστορική εμπειρία έχει αποδείξει ότι τα συλλαλητήρια δεν βοήθησαν τελικά στην προώθηση των εθνικών θεμάτων κατά επωφελή τρόπο. Αναγνωρίζω, βεβαίως, ότι πράγματι αποτελούσαν έκφραση της διαμαρτυρίας της κοινής γνώμης για τον σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας και ότι για τους περισσότερους συμμετέχοντες τα κίνητρα ήταν αγνά. Από κει και πέρα, όποιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας θέλει να συμμετάσχει ως άτομο έχει δικαίωμα να το πράξει».

 

Για να αποκωδικοποιήσουμε την δήλωση Δένδια, ο γνωστός σκευωρός ουσιαστικά καταφέρεται εναντίον του Χριστόδουλου, επειδή τότε με τα συλλαλητήρια που διοργάνωσε δεν επέτρεψε στην τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να δώσει το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.

Όμως, αφού η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι η σύνθετη ονομασία και τα συλλαλητήρια σήμερα γίνονται ενάντια στην σύνθετη ονομασία, για ποιον ακριβώς λόγο θα συμμετάσχουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας; Για να προσπαθήσουν να πείσουν τους συμμετέχοντες ότι έχουν άδικο;

Την απάντηση την δίνει η ίδια εφημερίδα σε άλλη της σελίδα, όπου αναφέρεται ότι στην Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο του συλλαλητηρίου θα πραγματοποιηθούν οι ζυμώσεις για την δημιουργία του αναχώματος της ψευτοδεξιάς ενάντια στην Χρυσή Αυγή.

Βέβαια, όπως έγινε και στο παρελθόν με το κόμμα Καρατζαφέρη και τους ΑΝΕΛ (από τους οποίους θα αντλήσει «στελέχη» το νέο ανάχωμα) τα αναχώματα εν τέλει και πάλι θα αποτύχουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dendias-enantia-sto-ethniko-sumferon-ta-sullalhthria-alla-tha-pame-gia-na-m#ixzz54pJX7WuR

Exit mobile version