Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο ανθελληνισμός γίνεται νόμος, η Εθνική Αντίσταση αποτελεί Καθήκον!

 

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Θαρρώντας πως απέναντί του θα βρει μια κοινωνία διαλυμένη υπό το ασφυκτικό βάρος των Μνημονίων, μια κοινωνία αδύναμη να εκφράσει την αντίθεσή της και απρόθυμη να αποτρέψει μια επικείμενη εθνική μειοδοσία, το ξενόδουλο πολιτικό κατεστημένο επιχειρεί να θέσει την ταφόπλακα στο Μακεδονικό με συνέπειες ολέθριες για τα εθνικά μας συμφέροντα. Προς μεγάλη του όμως απογοήτευση, το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει την Πατρίδα εδώ και πέντε δεκαετίες βρίσκει απέναντί του την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού η οποία συνειδητά και αποφασιστικά εγείρεται για να προασπίσει την Μακεδονία και την αδιαμφισβήτητη ελληνικότητά της.

Το πλέον δε, ανησυχητικό για την δικτατορία των διεφθαρμένων και της ξενοκρατίας είναι το γεγονός πως η μεγαλειώδης κινητοποίηση του Ελληνικού Λαού προκειμένου να εμποδιστεί το ξεπούλημα του ονόματος στους σκοπιανούς γίνεται αυτοβούλως και σε καμία περίπτωση με τη συνδρομή και στήριξη του Κράτους. Συνδρομή και στήριξη του Κράτους τις οποίες απολαμβάνουν και μάλιστα με ένα πακτωλό χρημάτων οι εργολάβοι του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης σε όποιον φυσικά δεν είναι Έλληνας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Μ.Κ.Ο. οι οποίες παρά τον τίτλο «μη κυβερνητικές», έχουν επί της ουσίας αντικαταστήσει και υποκαταστήσει το επίσημο Κράτος. Αυτό το Κράτος άλλωστε, το φύσει και θέσει αντεθνικό είναι που καλλιέργησε επί μακρά σειρά ετών την εθνική απάθεια, την απεμπόληση της εθνικής μας ταυτότητας, των Αξιών και των Ιδανικών του Έθνους μας.

Βγήκαν από τον λήθαργο τα εθνικά αντανακλαστικά

Παρά ταύτα και προς μεγάλη και δυσάρεστη αναμφίβολα έκπληξη των ινστρουχτόρων και οργάνων της Παγκοσμιοποίησης, τα εθνικά αντανακλαστικά του σκληρά δοκιμαζόμενου Λαού μας ξυπνούν από το μεταπολιτευτικό λήθαργο. Αναμενόμενο, η απροσδόκητη τούτη αντίδραση να επιφέρει την επίθεση των διεθνιστών, παρόμοια και αντίστοιχη εκείνης που εξαπολύθηκε κατά των συμπατριωτών μας που είχαν και έχουν το σθένος να αντιστέκονται και να αντιδρούν στην εφαρμοζόμενη μεταναστευτική πολιτική του αντεθνικού Κράτους, πολιτική η οποία συνιστά στην πραγματικότητα ένα ξεκά- θαρο, αμείλικτο και στυγνό ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων.

Όπως ακριβώς εκείνοι οι οποίοι αντέδρασαν στην κρατική επιβολή της μόνιμης εγκατάστασης λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια χαρακτηρίστηκαν ως χρυσαυγίτες, έτσι και στην περίπτωση του Μακεδονικού, ως χρυσαυγίτες χαρακτηρίζονται όσοι ξεσηκώνονται απέναντι στην κυβερνητική πολιτική που μεθοδεύει ταχύτατα το ξεπούλημα της Μακεδονίας με την άμεση είτε έμμεση συγκατάθεση ολάκερου του πολιτικού κόσμου, πλην βεβαίως της Χρυσής Αυγής. Σε μια ακόμη πράξη αισχρής πατριδοκαπηλίας, ο πρόεδρος της ΝΔ προέβη σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με τις έντονες αντιδράσεις επί του επικείμενου συμβιβασμού με τα Σκόπια: «είναι απαράδεκτο να κατηγορείται κάποιος ως χρυσαυγίτης επειδή διαθέτει εθνική ευαισθησία». Όσοι ψοφοδεείς δεξιούληδες ένιωσαν «εθνική υπερηφάνεια» από την προεδρική δήλωση, θα πρέπει μάλλον να αναθεωρήσουν, διαβάζοντας τη συνέχεια των δηλώσεων του κυρίου Μητσοτάκη: «εξωτερική πολιτική με συλλαλητήρια δεν γίνεται».

Και ποια είναι η «εθνικά ευαίσθητη» στάση της ΝΔ επί του μείζονος τούτου εθνικού θέματος; Η ΝΔ το έχει ξεκάθαρα διακηρύξει: η λύση της σύνθετης ονομασίας, δηλαδή η παραχώρηση του ονόματος στους σκοπιανούς! Δεν υφίσταται συνεπώς επί της ουσίας διαφοροποίηση της ΝΔ από την γραμμή της κυβέρνησης την οποία χαράσσει ο υπουργός Εξωτερικών, κομμουνιστής Κοτζιάς. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να υπάρξει διαφοροποίηση, όταν η γραμμή αυτή επιβάλλεται από τα αφεντικά της Ουάσιγκτον, στα οποία υπακούν πιστά τόσο οι μαρξιστές του Σύριζα όσο και οι ψευτοπατριώτες της ΝΔ και των ΑΝΕΛ. Προς τι λοιπόν, η δήλωση Μητσοτάκη περί εθνικής ευαισθησίας και χρυσαυγιτών;

ΝΔ και πατριδοκαπηλία

Εδώ ακριβώς έγκειται η πατριδοκαπηλία για την οποία καταγγείλαμε παραπάνω τη ΝΔ. Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ δεν συμβάλλει στην αποτροπή της εθνικής προδοσίας στο ζήτημα του ονόματος, επιχειρεί όμως να συμβάλλει αποκλειστικά στο να μη καταδειχθεί η αλήθεια, η οποία δεν είναι άλλη από το γεγονός που άπαντες σκοπίμως αποκρύπτουν: μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στο επικείμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας! Δεν είναι συνεπώς ο χαρακτηρισμός «χρυσαυγίτες» προς όσους αντιδρούν σε αντεθνικές πολιτικές εκείνος που ενόχλησε τον κύριο Μητσοτάκη. Είναι η νέα πραγματικότης που τον τρομάζει και η οποία θέλει τη μεγάλη πλειοψηφία του Λαού μας να αφυπνίζεται εθνικά και να συντάσσεται ολοένα και περισσότερο με τις «ακροδεξιές, ξενοφοβικές και ρατσιστικές» (σύμφωνα με την ρητορική του συνόλου των «δημοκρατικών» πολιτικών δυνάμεων) θέσεις της Χρυσής Αυγής. Όπως το Μνημόνιο του 2015 και η εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική έγιναν η αφορμή προκειμένου να πέσουν οι μάσκες της «κοινωνικής αλληλεγγύης και δικαιοσύνης» της αριστεράς, κατά αντίστοιχο τρόπο το Μακεδονικό στέκεται η αφορμή για να καταπέσουν οι μάσκες της «εθνικής ευαισθησίας» της ψοφοδεούς και πατριδοκάπηλης ΝΔ.

Όπου γεννιέται η αντίδραση στη ξενοκρατία και στον διεθνισμό εκεί ζει ο Ελληνικός Εθνικισμός και όπου υψώνονται περήφανα οι Γαλανόλευκες εκεί βρίσκονται οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και αυτή θα γίνει αναπόφευκτα η αφετηρία της τελικής του επικράτησης. Πατριδοκαπηλία δεν είναι να παραμένεις συνεπής στη θέση «Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας», όπως κάνει η Χρυσή Αυγή από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 μέχρι σήμερα.

Πατριδοκαπηλία είναι να παριστάνεις τον εθνικά ευαίσθητο και να αποδέχεσαι ξεπούλημα του ονόματος μέσω σύνθετης ονομασίας, όπως κάνει η ΝΔ. Πατριδοκαπηλία είναι να λες ότι δεν δέχομαι ονομασία με χρήση του όρου Μακεδονία, αλλά την ίδια ώρα να διαβεβαιώνεις πως θα σεβαστείς τις αποφάσεις της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και να μη ρίχνεις, ενώ έχεις τη δυνατότητα, μια κυβέρνηση υπεύθυνη για εθνική μειοδοσία, όπως κάνουν οι ΑΝΕΛ. Γι’ αυτούς τους λόγους το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διακηρύσσει: Όταν ο ανθελληνισμός γίνεται Νόμος, τότε η Εθνική Αντίσταση αποτελεί Καθήκον! Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση της Χρυσής Αυγής.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-o-anthellhnismos-ginetai-nomos-h-ethnikh-antistash-apotelei-kathhkon#ixzz54rObXe6S

Exit mobile version