Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Χίλια εύγε σε όλους τους Συναγωνιστές που έδωσαν δυναμικό παρόν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας. Μην περιμένετε αδέρφια από τους προδότες πολιτικάντηδες να βρουν μια “λύση” για το όνομα του γειτονικού ψευδοκράτους. Αυτοί είναι ξεπουλημένοι και όπως έχουν ξεπουλήσει την ύπαρξή τους την ίδια στους τοκογλύφους και τους υπερατλαντικούς αφέντες, έτσι ξεπούλησαν και το όνομα της Μακεδονίας μας. Εμείς θα αντισταθούμε, εμείς θα τους εμποδίσουμε να ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας. Ψηλά οι Σημαίες Συναγωνιστές! Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία μας, εμείς θα σωθούμε!

Ν. Κ.

Εμπρός για μια Ελεύθερη Ελληνική Μακεδονία, μια Ελεύθερη Ελληνική Ελλάδα!

Πόσο ξεφτιλισμένοι είναι αυτοί οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές που μολύνουν το ιερό χώμα της Μακεδονίας μας; Κάνουν αγώνα οι μπαχαλάκηδες για να ξεπουληθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς! Δεν σας αρέσει ρε παληκάρια η Πατρίδα που ελευθέρωσε ο Παύλος Μελάς και χτυπάτε πατριώτες και λερώνετε τον Λευκό Πύργο; Ε, άντε στα σκόπια, στην Ουγκάντα όπου στον αγύριστο θέλετε. Έξω οι ανθέλληνες από την Ελλάδα!

«Ο Γιώργης μας ο Δημητρώφ»… Υπ.Εξ. Σκοπίων: Ήμασταν και θα είμαστε “μακεδόνες”

Δημήτρης Π., Τριανδρία

Είναι δυνατόν αυτόν τον διεθνιστή, εθελόδουλο και στην τελική ανθέλληνα πρωθυπουργό να τον έχουν ψηφίσει Έλληνες; Ακούσατε Έλληνες τι προδοσίες ξεστόμισε πάλι; Δεν είναι… παράλογο λέει να εμπεριέχεται ο όρος “Μακεδονία” στην ονομασία των Σκοπίων! Τι λες ρε λεβέντη; Επειδή κάποιοι βλάκες και παρασυρμένοι σε ψήφισαν κάποια στιγμή, νομίζεις πως έχεις το δικαίωμα να ξεπουλήσεις το όνομα της Μακεδονίας μας; Οι Μακεδονομάχοι μας, ο Παύλος Μελάς θυσιάστηκε για το ιερό χώμα που πατάς και θα έρθεις εσύ τώρα να κάνεις “δωράκια” στους παραχαράκτες σκοπιανούς; Νομίζεις μήπως πως η Ελλάδα κατοικείται από λαθρομετανάστες και συριζαίους; Ξύπνα Αλέξη! Είμαστε και εμείς εδώ και δεν θα σου επιτρέψουμε ούτε καν να διανοηθείς να ξεπουλήσεις το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας. Μακεδονία Γη Ελληνική!

Ζ. Τ.

Δένδιας: Ενάντια στο εθνικό συμφέρον τα συλλαλητήρια, αλλά θα πάμε για να μην μας ξεφτιλίσει η Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-22-ianouariou-2018#ixzz54tdQpNeQ

Exit mobile version