Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κουίζ: Τι έκανε ο Κούλης Μητσοτάκης την ώρα του συλλαλητηρίου; ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Κούλης με κόκκινο πέδιλο του σκι πρωτοστατεί στους εθνικούς αγώνες για την Μακεδονία από χιονοδρομικό κέντρο και σαλέ στα Τρίκαλα Κορινθίας

Θεωρώντας ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους και κάνοντας σχεδόν ολοκληρωτική στροφή στα όσα μέχρι τώρα υποστήριζε για το μεγαλειώδες Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης (εμμέσως πλην σαφώς, υποστήριζε την αποχή απ’ αυτό) ο Μητσοτάκης προσπαθεί τώρα να καρπωθεί την τεράστια επιτυχία του.Με μια δήλωση, η οποία αποτελεί μνημείο θρασύτητας, είπε τα εξής:

«H εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας. Μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια Κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και που, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα»

Το πώς ένιωσε ο ίδιος προσωπικά την «εντυπωσιακή συμμετοχή στο Συλλαλητήριο», πως βίωσε «την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας», καθώς και το πώς εννοεί το «Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία», φαίνεται από το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο του Συλλαλητηρίου ο νυν πρόεδρος της ΝΔ είχε πάει για… σκι στα Τρίκαλα Κορινθίας και συγκεκριμένα στο χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας.

Ο πατριδοκάπηλος Μητσοτάκης, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αντίθετος στο Συλλαλητήριο και για λόγους «ξεκαρφώματος» μιλούσε για εθελοντική παρουσία σ’ αυτό κατά συνείδηση, όχι μόνο προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων εκείνων των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που παρευρέθηκαν στο συλλαλητήριο, αλλά φρόντισε και ο ίδιος να δώσει το… καλό παράδειγμα, πηγαίνοντας για σκι και ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο. Ντροπή του!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kouiz-ti-ekane-o-koulhs-mhtsotakhs-thn-wra-tou-sullalhthriou-fwto-ntokoumen#ixzz54uzChsP3

Exit mobile version