Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λύσσαξε η κομμούνα της δημοσιογραφίας με τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο και την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο του Αιγίου

Λυσσάξανε οι δημοσιογραφίσκοι με την ισχυρή παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο Αίγιο και με την θερμή υποδοχή που επεφύλαξε τόσο ο κόσμος, όσο και ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

Οι δημοσιογραφίσκοι σε πολλά καθεστωτικά μέσα σταθήκανε στις φωτογραφίες που παρατέθηκαν με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και τους Συναγωνιστές Λαγό και Παναγιώταρο, αλλά και στα λεγόμενα του Εθνικού Ιεράρχη που ξεσήκωσαν τον κόσμο. Ο λόγος που σταθήκανε σε αυτά είναι προκειμένου να παρουσιάσουν τα συλλαλητήρια ως κάτι το «ακροδεξιό» και ως εκ τούτου (στο δικό τους μυαλό) κατάπτυστα και προς αποφυγίν.

Δεν έχουν αντιληφθεί κάποια πολύ βασικά πράγματα. Αναλαμβάνουμε να τους διαφωτίσουμε για να μην παίρνουν τα υπογλώσσια τσάμπα:

Α) Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το τι γράφετε και λέτε. Ακόμα περισσότερο δεν ενδιαφέρεται για την «προοδευτική άποψή» σας και τις προπαγανδιστικές «ταμπέλες» που προσπαθείτε να «κολλήσετε» στην αντίδραση του Ελληνικού Λαού.

Β) Το μόνο που καταφέρνετε καταφερόμενοι με αυτόν τον τρόπο στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο είναι να συσπειρώνετε ακόμα περισσότερο το ποιμνίο του γύρω από τους εθνικούς σκοπούς που πρεσβεύει.

Πάρτε λίγο από τον λόγο του Μητροπολίτη Αμβρόσιου για να αντιληφθείτε πόσο έχετε ξεπεραστεί: «Προτιμώ να με αποκαλείτε Φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά! Ούτε Συμμορίτη! Ούτε άθεο και αριστερό, ούτε αντάρτη και προδότη! Κάλλιο Φασίστα παρά Κατσαπλιά!»

Υ.Γ. Βγήκε και ένας Ριζούλης, που ψάχναμε να βρούμε ποιος είναι και τελικά ανακαλύψαμε ότι είναι βουλευτής του Σύριζα και είπε ότι «η εικόνα του μητροπολίτη Αμβρόσιου δίπλα-δίπλα με μέλη της Χρυσής Αυγής μου προκάλεσε αηδία». Εμείς να συστήσουμε ξηρά τροφή να μαζεύει τα υγρά. Και μπόλικες πετσέτες για περίπτωση ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης: Ισχυρή παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στο Αίγιο – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lussaje-h-kommouna-ths-dhmosiografias-me-ton-ethniko-ierarchh-ambrosio-kai#ixzz54v60IcOa

Exit mobile version