Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτική παράνοια: Η Νέα Δημοκρατία της «σύνθετης ονομασίας» πανηγυρίζει για το συλλαλητήριο

Πολιτική παράνοια: Η Νέα Δημοκρατία της «σύνθετης ονομασίας» πανηγυρίζει για το συλλαλητήριο

Η πολιτική ζωή του τόπου χρήζει οπωσδήποτε παρεμβάσεως ψυχιάτρου. Δεν χωρεί αμφιβολία περί τούτου από την στιγμή που βλέπουμε ότι η Νέα Δημοκρατία πανηγυρίζει για το συλλαλητήριο και κουνάει το δάκτυλο στον Σύριζα.

Συγκεκριμένα μιλώντας, σήμερα μετά την αθρόα προσέλευση κόσμου στο συλλαλητήριο, η Νέα Δημοκρατία έσπευσε να την καπηλευτεί με δηλώσεις τόσο του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και του αντιπροέδρου της, Άδωνι Γεωργιάδη, και να πει ότι «στάλθηκε μήνυμα στον Σύριζα».

Αξίζει να θυμηθεί κανείς δύο πράγματα:

Α) Τα χθεσινά συλλαλητήρια έγιναν ενάντια στην θέση της λεγόμενης «σύνθετης ονομασίας», δηλαδή της απόδοσης του ελληνικού όρου «Μακεδονία» στους σκοπιανούς σφετεριστές.

Β) Η θέση της Νέας Δημοκρατίας γύρω από το εν λόγω ζήτημα, παρά την σπουδή των στελεχών της να μην το λένε είναι η σύνθετη ονομασία. Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που εγκαινίασε αυτή την πολιτική στο Βουκουρέστι.

Συνεπώς, το όποιο μήνυμα των συλλαλητηρίων δεν στάλθηκε αποκλειστικά στον Σύριζα, αλλά και στην Νέα Δημοκρατία. Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο πρώτος που υπέγραψε χαρτί ότι τα σκόπια ονομάζονται «Μακεδονία» (χωρίς ούτε καν σύνθετη ονομασία) ήταν ο «κουφός Εθνάρχης» και ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikh-paranoia-h-nea-dhmokratia-ths-suntheths-onomasias-panhgurizei-gia#ixzz54wMWbaLV

Exit mobile version