Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η φυλλάδα των συντακτών και οι ανθέλληνες του «Ιού» κυκλοφόρησαν ένθετο υπέρ των σκοπιανών θέσεων για την Μακεδονία ΜΑΣ!

Η «Πέμπτη φάλαγγα» του εθνομηδενισμού είναι εδώ και δραστηριοποιείται μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας. Μόλις μια ημέρα πριν την τέλεση του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία ΜΑΣ στην Θεσσαλονίκη, η φυλλάδα των εθνομηδενιστών («Εφημερίδα των Συντακτών») κυκλοφόρησε ειδικό ένθετο με τίτλο «Γιατί δεν έχει λυθεί το Μακεδονικό» και υπότιτλο «Οι έρευνες του Ιού». Βλέποντας και μόνο την υπογραφή του «Ιού» καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε το αποτέλεσμα που θα είχαν αυτές «οι έρευνες». Πράγματα για τα οποία οι σκοπιανοί θα πλήρωναν αρκετά χρήματα προκειμένου να τα προπαγανδίσουν, φρόντισαν κάποιοι ελληνόφωνοι εθνομηδενιστές να το κάνουν δωρεάν…

Στο ένθετο παρουσιάζεται όλη η επιχειρηματολογία των σκοπιανών, ρίχνεται (σχεδόν) όλη η ευθύνη στην Ελληνική πλευρά για το ότι «δεν έχει λυθεί το Μακεδονικό», οι ανθέλληνες του φιλοσκοπιανού μορφώματος του «Ουράνιου Τόξου» παρουσιάζονται ως ένα κανονικό κόμμα, εγκαλείται το Ελληνικό κράτος γιατί δεν έχει επιτρέψει την επιστροφή στην Χώρα αυτών που πολέμησαν το 1949 ώστε να γίνει «ανεξάρτητο Μακεδονικό κράτος» (όπως υποσχόταν ο προδότης Ζαχαριάδης, το πιστό «σκυλί» του Στάλιν), αναγνωρίζεται (επί της ουσίας) δήθεν μακεδονική μειονότητα (με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την πυροδότηση εκρηκτικών καταστάσεων) και γενικότερα το κατάπτυστο αυτό κείμενο αποτελεί ένα «δώρο» στην σκοπιανή προπαγάνδα.

Σκεφτείτε το εξής: Μια ημερήσια εφημερίδα, που υποστηρίζει φανατικά το κυβερνών κόμμα στην Ελλάδα, κυκλοφορεί με ένα ένθετο το οποίο υποστηρίζει τις σκοπιανές θέσεις και ξεπερνάει σε ενδοτικότητα κατά πολύ ακόμη και την ηττοπαθή στάση της κυβέρνησης και των υπολοίπων κομμάτων του «Συνταγματικού Τόξου», που δέχονται την σύνθετη ονομασία! Το τελείωμα της εισαγωγής του ενθέτου (υπογεγραμμένο από τους… τιτάνες του εθνομηδενισμού Τάσο Κωστόπουλο και Δημήτρη Ψαρρά) είναι ενδεικτικό της… εθνικής ευαισθησίας των αβανταδόρων της σκοπιανής προπαγάνδας.

«Το παρήγορο είναι ότι όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε η χώρα με τον εθνικιστικό παροξυσμό του 1992-1994. Και όλο και λιγότεροι είναι εκείνοι που επιθυμούν να ξαναφορέσουν τις χλαμύδες και τις περικεφαλαίες. Το πιο χρήσιμο στην σημερινή συγκυρία είναι να καταθέτουν από όλες τις πλευρές τεκμηριωμένες απόψεις και ο διάλογος να μη γίνει με κραυγές και χλιμιντρίσματα. Αυτός είναι ο λόγος που η «Εφ.Συν.» προχωρεί σ’ αυτή την έκδοση».

Με ειρωνικές λέξεις, όπως «χλαμύδες», «περικεφαλαίες», «κραυγές», «χλιμιντρίσματα», χαρακτηρίζει το θλιβερό αυτό δίδυμο το ενδιαφέρον και την αγωνία κάθε Έλληνα Πατριώτη για την προσπάθεια ξεπουλήματος της Μακεδονίας ΜΑΣ. Βεβαίως, τα Εθνικά θέματα δεν αντιμετωπίζονται με «γαυγίσματα» ή… σιγή ιχθύος σε ζητήματα όπου οι λαλίστατοι (κατά τ’ άλλα) εθνομηδενιστές αρνούνται να απαντήσουν. Το θράσος, μάλιστα, του Ψαρρά, ο οποίος αν δεν είχε κάνει σκοπό της ζωής του να συκοφαντεί λυσσαλέα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ήταν απλώς ένας άσημος δημοσιογράφος, είναι τέτοιο ώστε σε άλλη σελίδα της φυλλάδας του, και κάνοντας «λάστιχο» την γνωστή «εξίσωση» που υποστηρίζει ότι «ο αστυνόμος είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνόμος είναι… μπουζούκι», διαμαρτύρεται επειδή «η Χρυσή Αυγή πρωτοστατεί στις “εθνικές” κινητοποιήσεις» και ζητάει να «απολογηθεί» η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την… βουλγαρική κατοχή της Μακεδονίας!

Μάλιστα, το μικρό αυτό σχόλιο έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ανθέλληνες»! Επειδή, ως γνωστόν, ο Λαός μας λέει «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα» και επειδή το μόνο πράγμα το οποίο συναγωνίζεται επάξια την… ομορφιά του Ψαρρά είναι ο απύθμενος εθνομηδενισμός του, επιστρέφουμε (και μάλιστα τοκισμένο) τον χαρακτηρισμό «Ανθέλληνες» στον Ψαρρά και την αντεθνική παρεούλα του («ψόφιου» πλέον) «Ιού». Και επειδή, όπως πάλι λέει ο Λαός μας, «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», αν κάποιος πρέπει να απολογηθεί για τα εγκλήματα των πολιτικών του προγόνων, αυτός είναι ο Ψαρράς.

Ας απολογηθεί, λοιπόν, για τις πολλαπλές προσπάθειες του ΚΚΕ (μήτρα όλων των σημερινών αριστερών κομμάτων και οργανώσεων) να αποσπάσει την Μακεδονία από τον Εθνικό Κορμό και να την παραχωρήσει είτε στον «Μακεδόνες» είτε στην Βουλγαρία. 1924, 1934, 1944, 1949 είναι ορισμένα από τα έτη με χαρακτηριστικές ανθελληνικές αποφάσεις του ΚΚΕ. Και βεβαίως, γίνεται για πολλοστή φορά αντιληπτό γιατί, ο χρηματοδοτούμενος από την Μέρκελ για να συκοφαντεί την τρίτη εκλογική πολιτική Δύναμη της Ελλάδας, επιτίθεται με τόσο μένος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποτελεί το σοβαρότερο εμπόδιο στην προσπάθεια ξεπουλήματος όλων των Εθνικών θεμάτων και την μετατροπή της Χώρας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρώπινων ψυχών. Να χαίρεται, λοιπόν, το «Συνταγματικό Τόξο» τον Ψαρρά, και την λοιπή παρεούλα του «Ιού» που προωθούν την σκοπιανή προπαγάνδα και δείχνουν έτσι πως αντιλαμβάνονται τον… πατριωτισμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fullada-twn-suntaktwn-kai-oi-anthellhnes-tou-iou-kukloforhsan-entheto-upe#ixzz54wc2aKJ0

Exit mobile version