Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Λακωνία, Ρόδος, Πάτρα, Λάρισα, Παιονία

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και η Χρυσή Αυγή Λακωνίας είναι ο μοναδικός φορέας που τιμά κάθε χρόνο τον Λάκωνα ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκο καθώς και τους Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό τους αιώνιους φυλακές τον βραχονησίδων μικρή και μεγάλη Ίμια.

 

Την σεμνή αυτή τελετή διοργάνωσε όπως πάντα η Τ.Ο. Σπάρτης με την συμπαράσταση της έτερης τοπικής του νόμου μας Τ.Ο. Μάνης για να σταλεί ακόμα μια χρόνια το μήνυμα ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες δεν ξεχνάνε τους Ήρωες μας κόντρα στην λήθη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και τον τοπικών βουλευτών.

Η σκέψη όλων όσον έδωσαν το παρόν ήταν φυσικά και στο μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης καθώς ένα πανό θύμιζε στους χιλιάδες περαστικών από το μνημείο του Παναγιώτη Βλαχάκου στην είσοδο της Σπάρτης ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική.

Στεφάνι εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου κατέθεσε ο γραμματέας της τοπικής Σπάρτης Χρήστος Κατράκης ,ενώ από όλους ψάλθηκε ο Εθνικός μας ύμνος ο ύμνος του κινήματος και το Μακεδονία ξακουστή και την τελετή έκλεισε το σύνθημα Αιγαίο-Θράκη-Μακεδονία εμείς θα πολεμήσουμε σε κάθε τους γωνία!

Εμείς ήμασταν εκεί. Για την Ελλάδα μας για την Μακεδονία μας για την Κύπρο μας και για τα νησιά μας! Και θα είμαστε πάντα μπροστάρηδες στους αγώνες για τα εθνικά μας δίκαια. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν απόντες. Μετά την Μακεδονία ποιος έχει σειρά; Μήπως οι απάτριδες ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΑΝΕΛ που μας κυβερνάνε τα τελευταία 43 χρόνια έχουν σκοπό να παραδώσουν και τα νησιά μας; Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα για να είναι αρεστοί στους ξένους επικυρίαρχους Ένα τους λέμε. Θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί.

Ανήμερα των συλλαλητηρίων σε Θεσσαλονίκη και Αίγιο κατά της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, ομάδα συναγωνιστών της Τ.Ο Πατρών πραγματοποίησε πολύωρη δράση μοιράζοντας χιλιάδες προκηρύξεις στην ευρύτερη περιοχή των χωριών της Δυτικής Αχαΐας και στην πόλη των Πατρών.

Διανομή ρουχισμού, τροφίμων, ρούχων και άλλων απαραίτητων ειδών πραγματοποίησαν Συναγωνιστές από την Λάρισα σε άπορες οικογένειες της περιοχής τους, οι οποίες έχουν περιπέσει στην ανέχεια από την συνεχιζόμενη πολιτική των μνημονίων.

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Τ.Ο. Παιονίας – Χρυσή Αυγή άρχισε να λειτουργεί. Ο κάθε συμπολίτης μας μπορεί να έρθει από το γραφείο μας στην πλατεία του Πολυκάστρου και να προμηθευτεί ανάλογα με τις ανάγκες του. Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας έμπρακτα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn699#ixzz550EmsA2A

Exit mobile version