Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποια είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας για την εθνικότητα των σκοπιανών; ΒΙΝΤΕΟ

Ποια είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας για την εθνικότητα των σκοπιανών; ΒΙΝΤΕΟ

Οι νεοδημοκράτες έχουν προσπαθήσει διακαώς να κρύψουν τις πραγματικές τους θέσεις για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Εν τέλει, βεβαίως, ελέω και Βουκουρεστίου, έχουν παραδεχτεί ότι αποδέχονται την σύνθετη ονομασία, δηλαδή την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Αυτό που δεν μας είχαν πει έως τώρα, αλλά μας πληροφόρησαν ήταν οι θέσεις του για το θέμα της «εθνικότητας» των σκοπιανών. Συγκεκριμένα, σε εκπομπή του Χατζηνικολάου, που είχε ως καλεσμένους τον Κατρούγκαλο και τον Κουμουτσάκο, μπερδευτήκαμε και δεν ξέραμε ποιος είναι της κυβέρνησης και ποιος της αντιπολίτευσης.

Εκεί, λοιπόν, σε μία αποστροφή του λόγου του, ο Κουμουτσάκος ξέφυγε και αποκάλεσε τους σκοπιανούς ως «σλαβομακεδόνες», δίνοντας με αυτόν τον τρόπο και την εθνικότητα στους σκοπιανούς.

Ποιά είναι άραγε η διαφορά των θέσεων της ΝΔ και του Σύριζα για το ζήτημα; Η εξής μία: Ότι τουλάχιστον ο Σύριζα λέει την θέση του, ενώ η Νέα Δημοκρατία μασάει τα λόγια της με έναν ομολογουμένως γελοίο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poia-einai-h-thesh-ths-neas-dhmokratias-gia-thn-ethnikothta-twn-skopianwn-b#ixzz551rwTkf0

Exit mobile version