Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Μας κάνατε να αισθανθούμε και πάλι Έλληνες, απόγονοι ενός Έθνους με ιστορία δόξας και τιμής χιλιάδων ετών. Στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης για την Ελληνική και μόνο Μακεδονία, πρωταγωνίστησε η Χρυσή Αυγή. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος δίνει πάντα το παρόν σε ό,τι αφορά τα Εθνικά μας θέματα γιατί είναι ένα κόμμα καθαρά πατριωτικό. Ας έχουν υπόψιν τους πως το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας δεν μπορεί να το ξεπουλήσει κανένας υπάλληλος της Νέας Τάξης όπως ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς και ο Νίμιτς. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Χρυσαυγίτες.

Με τιμή, Γιάννης Π., Αθήνα

Χρίστος Χρίστου στην τηλεμαχία των υποψηφίων Προέδρων της Κύπρου: Δεν θα προδώσουμε όσους μας εμπιστευτούν – ΒΙΝΤΕΟ

Είναι τραγικό 100 παρακρατικοί να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, την ίδια στιγμή που πωλείται η Ιστορία μας στους Σκοπιανούς. Λυπάμαι που ξυπνήσανε τώρα κάποιοι Έλληνες και είδαν με τα μάτια τους πως επικρατεί φίμωση από τους πληρωμένους δημοσιογράφους σε οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με την Πατρίδα μας, όπως π.χ. με το συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Ας ελπίσουμε πως είμαστε πλεον ικανοί να γίνουμε μια γροθιά και να αποτινάξουμε τον ανθελληνικό ζυγό. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Κώστας Κ.

Ελένη Ζαρούλια: Ποιοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απαρτίζουν τις ύποπτες ΜΚΟ; ΒΙΝΤΕΟ

Λένε ότι είναι αντιεξουσιαστές, εγώ να ρωτήσω το εξής αν είναι κατά της εξουσίας για ποιο λόγο στηρίζουν τις αποφάσεις της εξουσίας με αντισυγκεντρώσεις; Όπως π.χ. για το θέμα των Σκοπίων; Λένε ότι είναι κατά των συνόρων, τότε γιατί αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως κράτος με σύνορα και μάλιστα “μακεδονικά”; Εγώ ένα έχω να πω, αν κάποιοι αντιστέκονται, αυτοί είναι οι Χρυσαυγίτες, όλοι οι υπόλοιποι είναι ανθέλληνες και θέλουν να εξαφανίσουν τούτο τον Ιερό τόπο από τον χάρτη.

Κ.Κ.

Ο Ντάισελμπλουμ ξεφτιλίζει τον Τσίπρα: Ο πάλαι ποτέ επαναστάτης που υλοποιεί με συνέπεια ό,τι πουν οι δανειστές

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-24-ianouariou-2018#ixzz556XSc0Re

Exit mobile version