Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ βάζει σλαβικές ονομασίες σε τοπωνύμια της Μακεδονίας μας!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ βάζει σλαβικές ονομασίες σε τοπωνύμια της Μακεδονίας μας!

Την βαθιά υποκριτική και εξόχως αντεθνική στάση της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ στο ζήτημα της Μακεδονίας επιβεβαιώνει καταγγελία σύμφωνα με την οποία το υπουργείο Εσωτερικών έθεσε σε λειτουργία online πληροφοριακό σύστημα μητρώου πολιτών, στο οποίο τα τοπωνύμια περιοχών της Μακεδονίας μας αναγράφονται -πέραν της ελληνικής- με σλαβικές και τουρκικές ονομασίες!

Προτού κάποιοι σπεύσουν να κάνουν λόγο για ενδεχόμενο «λάθος», στην ίδια καταγγελία επισημαίνεται πως το εν λόγω ζήτημα εντοπίσθηκε ήδη κατά την δοκιμαστική λειτουργία του Μητρώου Πολιτώνρόκειται για ένα πληροφοριακό σύστημα Δημοτολογίων και Ληξιαρχείων εθνικής εμβέλειας του υπουργείου Εσωτερικών, που θα συνδέει online 1.036 υπηρεσίες Ληξιαρχείου και 325 υπηρεσίες Δημοτολογίου, καθώς και το Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών και θα αποτελεί την κεντρική βάση δεδομένων, στην οποία εντάσσεται το σύνολο των στοιχείων που αφορούν στις ληξιαρχικές πράξεις των Ελλήνων πολιτών) στις 24/10/2017 και τότε κάποιοι ληξίαρχοι, με προσωπική πρωτοβουλία διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο Υπουργείο Εσωτερικών και στους υπεύθυνους κατάρτισης του Μητρώου Πολιτών, ζητώντας αποκατάσταση των αδόκιμων ονομασιών.

Το υπουργείο Εσωτερικών της κομμουνιστικής κυβέρνησης παρά ταύτα αδιαφόρησε εντελώς, με συνέπεια ακόμη και σήμερα το σύστημα να προβάλλει τις σλαβικές και τουρκικές ονομασίες, παρότι τούτες έχουν επίσημα αποκατασταθεί από το ελληνικό Κράτος με τις ελληνικές από το έτος 1926!

Κατά τ’ άλλα, οι κομμουνιστές της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ έχουν το θράσος να ισχυρίζονται πως διαπραγματεύονται την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς, υπό την προϋπόθεση πως οι δεύτεροι θα αποκηρύξουν… αλυτρωτισμούς. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος προπαγανδιστής των ανιστόρητων σκοπιανικών θέσεων είναι η ίδια η κομμουνιστική κυβέρνηση της Ελλάδος!

Η Χρυσή Αυγή, πρωτοπόρος πάντοτε στους Εθνικούς Αγώνες, διακηρύσσει: Κομμουνιστές, κάτω τα ξερά σας απ’ τη Μακεδονία! Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntokoumento-h-kubernhsh-suriza-anel-bazei-slabikes-onomasies-se-topwnumia-t#ixzz5587EqVYe

Exit mobile version