Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας και Ζάεφ έδωσαν τα χέρια για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

Τσίπρας και Ζάεφ έδωσαν τα χέρια για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

Ένα συμπέρασμα βγαίνει από την πολύωρη και σε “θετικό κλίμα” συνάντηση Τσίπρα με τον σκοπιανό πρωθυπουργό Ζάεφ στο Νταβός: Η προδοσία είναι προ των πυλών!

Οι εθνομηδενιστές κυβερνώντες με την συνενοχή ολόκληρου του “δημοκρατικού τόξου” έχουν αποφασίσει να τηρήσουν κατά γράμμα τις υπερατλαντικές επιταγές και να ξεπουλήσουν το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους παραχαράκτες σκοπιανούς.

Μετά τις αγκαλιές και τα φιλιά ανάμεσα στον Τσίπρα και τον Ζάεφ, ο μπολσεβίκος πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις προθέσεις του για προδοσία του ονόματος. Όπως είπε χαρακτηριστικά “τα Βαλκάνια ταλαιπωρήθηκαν από εθνικισμούς” και τώρα είναι η ώρα για να “λυθεί” το ζήτημα της ονομασίας.

Ουσιαστικά ο Τσίπρας ζήτησε από τα Σκόπια να υπάρχει μια συμφωνία για σύνθετη ονομασία έναντι όλων, η οποία φυσικά θα περιέχει την λέξη Μακεδονία, γιατί αλλιώς θα ήταν… παράλογο!

Το πόσο έχει προχωρήσει η διαδικασία της προδοσίας επιβεβαίωσε και ο Ζάεφ, ο οποίος μίλησε για μια “λύση” που θα λαμβάνει υπόψη την εθνική αξιοπρέπεια των δυο λαών. Προφανώς ο Ζάεφ μιλά για την εθνική αξιοπρέπεια των σλάβων ψευτομακεδόνων!

Ακόμη ως ένδειξη καλής θελήσεως δεσμεύτηκε να μετονομάσει το αεροδρόμιο και τις λεωφόρους στα Σκόπια που έχουν το όνομα “Μέγας Αλέξανδρος”. Πώς θα το κάνει δηλαδή; Βουκεφάλας;

Ας μην κοροϊδευόμαστε χωρίς λόγο. Το σαθρό πολιτικό σύστημα της χώρας συνεπικουρούμενο από το ξεπουλημένο μιντιακό σύστημα είναι έτοιμο να προδώσει την Μακεδονία μας.

Τους απαντάμε με την φωνή εκατομμυρίων Ελλήνων σε όλη την υφήλιο, όπως αυτή εκφράστηκε και στο πρόσφατο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipra-zaef#ixzz55Bu9yADa

Exit mobile version