Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η νεοφιλελεύθερη ψευτοδεξιά διέγραψε μέλος της ΟΝΝΕΔ που είπε «πιθήκους» τους σκοπιανούς

Η νεοφιλελεύθερη ψευτοδεξιά διέγραψε μέλος της ΟΝΝΕΔ που είπε «πιθήκους» τους σκοπιανούς

Τα εξαρτημένα αντανακλαστικά της «πολιτικής ορθότητας» και του στερεότυπου «αναγνωρίζω, τιμώ και σέβομαι την αριστερά και τους αγώνες της» έκανε, για πολλοστή φορά, την εμφάνισή του στην ΝΔ.

Ένα στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, ο Δημήτρης Τρούπας, «σήκωσε» τρεις αναρτήσεις σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, οι οποίες έλεγαν τα εξής: α) «Όταν εμείς κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί είχαν ουρά και πηδούσαν από δέντρο». β) «Υπάρχουν και όλοι αυτοί οι ανθέλληνες εδώ μέσα που γράφουν κατά της συγκέντρωσης και δεν σέβονται καν την ιθαγένεια που τους δώσαμε να ζουν εδώ». γ) «Αλεξάκη κάτσε καλά, είσαι επικίνδυνος… η ΕΛΛΑΣ δεν είναι παιχνιδάκι για να κάνεις τα «ψευτοαριστεροπατριωτικά» καπρίτσια σου… Οι κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους εθνοπροδότες είναι έτοιμες και περιμένουν…».

Οι αναρτήσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του είπε «οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας. Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει “πιθήκους” τους πολίτες της ΠΓΔΜ!».

Διπλή γλώσσα φαίνεται ότι ομιλούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ενοχλούνται από τις «κρεμάλες» στον Τσίπρα, αλλά όταν οι γνωστές-άγνωστες εγκληματικές παρακρατικές «αντιφασιστικές» συμμορίες ομιλούν για «φασίστες» που χρειάζονται «κρεμάλες», ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει (άμεσα και έμμεσα) να τις επιβραβεύει.

Ενοχλείται, επίσης, από το ότι ο Τρούπος χαρακτηρίζει «πιθήκους» τους σκοπιανούς. Όταν, όμως, ο γελοιογράφος Χαντζόπουλος σε «Νέα» και «Καθημερινή» παρουσίαζε ως «πιθήκους» όχι μόνο τους Βουλευτές και τα Στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά ακόμη και τους ψηφοφόρους της, εκεί το «αντιρατσιστικό θερμόμετρο» του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν «κοκκίνισε», αλλά δεν «άναψε» καν.

Πολύ θλιβερή, όμως, ήταν και η αντίδραση της ΟΝΝΕΔ, η οποία έσπευσε αμέσως να κάνει δηλώσεις μετανοίας και συγχώρεσης. Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ανέλαβε τις διευκρινίσεις. «Εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβαδίζουν με το ύφος και τις αρχές που διαχρονικά πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ» ανέφερε ο Κώστας Δέρβος, γνωστοποιώντας ότι το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται «άμεσα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις».

Ο ίδιος δε ο Δημήτρης Τρούπος έσβησε τις επίμαχες αναρτήσεις και ζήτησε «ειλικρινά συγγνώμη», λέγοντας πως οι εκφράσεις του «δεν έχουν θέση στον δημόσιο διάλογο και δεν συνάδουν με το πνεύμα και την ιδεολογία της ΟΝΝΕΔ», αποδεικνύοντας ότι τελικά ήταν «τζάμπα μάγκας».

Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ανέγγιχτους κάτι χυδαίους τύπους σαν τον Καρανίκα και τον Πολάκη να βρίζουν ανενόχλητοι σαν θαμώνες οίκων ανοχής, η ΝΔ σπεύδει να συμμορφωθεί ως προς τις υποδείξεις «πολιτικής ορθότητας» που της κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και να «τραβάει το αυτί» σε όσα μέλη της έχουν συμπεριφορά και λεξιλόγιο που δεν συνάδει με την προαναφερθείσα λογική του «αναγνωρίζω, τιμώ και σέβομαι την αριστερά και τους αγώνες της».

Κατά τ’ άλλα, η ΝΔ και ο Μητσοτάκης είναι που «θα απαλλάξουν την Χώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ». Το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό και το μπιφτέκι το ξέρετε;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-summorfwthhke-ws-pros-tis-upodeijeis-tou-suriza-kai-parapempei-amesa-s#ixzz55Buc1Jih

Exit mobile version