Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ προσπαθεί να κρύψει τις θέσεις για την Μακεδονία μας

Η ΝΔ προσπαθεί να κρύψει τις θέσεις για την Μακεδονία μας

Ενώπιον του εθνικιστικού ρεύματος που κυριαρχεί στον Ελληνικό Λαό για το θέμα της Μακεδονίας μας, ο Μητσοτάκης πλέον ζητά «η λύση να αναζητηθεί σε άλλη συγκυρία», κρύβοντας επιμελώς την πραγματική της θέση.

Θα περίμενε κανείς από το κόμμα που θέλει να κυβερνήσει την χώρα λίγη περισσότερη υπευθυνότητα σε ένα ζήτημα, που όπως φάνηκε από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία μας, απασχολεί το σύνολο του Ελληνικού Λαού.

Όμως από την πρώτη στιγμή που κατόπιν αμερικανικών πιέσεων ο Σύριζα επανέφερε το θέμα στην επικαιρότητα η θέση της ΝΔ ήταν κατ’ ουσίαν ίδια για την χρήση του ονόματος της Μακεδονίας μας από το κρατίδιο των Σκοπίων.

Ενώ αυτή η θέση εκφράστηκε δημοσίως από πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και από τον ίδιο τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την λαϊκή κατακραυγή φαίνεται ότι οι ίδιοι θέλουν να θολώσουν τα νερά και να διεκδικήσουν κάτι από το εθνικιστικό ρεύμα που εκφράστηκε στο συλλαλητήριο.

Η προσπάθεια αυτή θα πέσει στο κενό, καθώς άπαντες γνωρίζουν τις εγκληματικές ευθύνες της ΝΔ στο ζήτημα της Μακεδονίας μας και το καλύτερο που έχουν να κάνουν τα στελέχη της είναι πλέον να μην μιλάνε για το θέμα γιατί έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Η θέση της ΝΔ για τη Μακεδονία δεν διαφέρει σε τίποτα από τη θέση του Σύριζα, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τα μνημόνια και με τους λαθρομετανάστες, και αυτή η θέση μιλάει για σύνθετη ονομασία.

Όποιος θέλει Μακεδονία Ελληνική στηρίζει Χρυσή Αυγή! Στήριξη σε ΝΔ, Σύριζα και σε οποιοδήποτε παράρτημα της ξενοκρατίας σημαίνει ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Διαβάστε επίσης: Πολιτική παράνοια: Η Νέα Δημοκρατία της «σύνθετης ονομασίας» πανηγυρίζει για το συλλαλητήριο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-prospathei-na-krupsei-tis-theseis-gia-thn-makedonia-mas#ixzz55DDHD4y6

Exit mobile version