Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 καλούσε δημόσια στην αντισυγκέντρωση των «αντιφασιστών» στην Καμάρα!

 

Το όνομα του δημοσιογράφου Στέλιου Νικητόπουλου μάλλον είναι άγνωστο στους περισσότερους.

Προκειμένου, λοιπόν, να κερδίσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που «όλοι δικαιούνται»,σύμφωνα με μια «ατάκα» που αποδίδεται στον Άντυ Γουόρχωλ, ο Νικητόπουλος «σήκωσε» μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η οποία έγραφε τα εξής: «Την Κυριακή στις 13:00 στην Καμάρα θα γίνει συγκέντρωση ενάντια σε κάθε εθνικισμό».

Το πόσο «ενάντια σε κάθε εθνικισμό» ήταν η συγκεκριμένη αντισυγκέντρωση (και όχι «συγκέντρωση») φαίνεται απ’ το κατάπτυστο πανό το οποίο ήταν κρεμασμένο στην Καμάρα και έγραφε τόσο στα Ελληνικά όσο και στα σλαβικά: «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». Ένα πανό σαφέστατα ανθελληνικό, που καλεί ουσιαστικά σε εξόντωση της Ελλάδος και αναγνωρίζει μια δήθεν «μακεδονική μειονότητα».

Επειδή, όμως, οι περισσότεροι δεν είναι τόσο «ανοιχτόμυαλοι» και «ψαγμένοι», όπως ο Νικητόπουλος, η ανάρτησή του αυτή προκάλεσε την αντίδραση ακόμη και φίλων του στο facebook. Αντί να σκύψει το κεφάλι και να ζητήσει μια συγγνώμη για την «μπούρδα» που έγραψε, επανήλθε… δριμύτερος, γράφοντας ότι «Η Μακεδονία είναι σαν τα Εξάρχεια. Είναι παντού», καθώς και «Οι φασίστες αισθάνονται κοινωνικά και πολιτικά νομιμοποιημένοι».

Αυτός ο τύπος εργάζεται σε κρατικό κανάλι, πληρώνεται δηλαδή από τους Έλληνες φορολογούμενους. «Σήκωσε» μια ανάρτηση, στην οποία προπαγάνδιζε ανοιχτά υπέρ μιας αντισυγκέντρωσης με ξεκάθαρα ανθελληνικό περιεχόμενο στην Καμάρα, προσβάλλοντας έτσι την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και στοχοποίησε, με τα όσα έγραψε, τόσο την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους όσο και την Εθνική συνείδηση εκατομμυρίων Ελλήνων.

Δεν χρειάζεται, όμως, να ανησυχεί ο συγκεκριμένος ανθέλληνας. Κάτι τέτοιους εθνομηδενιστές ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν τους απολύει, αλλά τους έχει στα «ώπα ώπα». Οπότε θα συνεχίζει να είναι υπάλληλος της ΕΡΤ3, εις υγείαν των «κορόιδων» Ελλήνων φορολογούμενων που τον πληρώνουν. Βλέπετε, είναι (κι αυτός) μέρος του «ηθικού πλεονεκτήματος» της αριστεράς…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmosiografos-ths-ert3-kalouse-dhmosia-sthn-antisugkentrwsh-twn-antifasistw#ixzz55DFARjRf

Exit mobile version