Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Οι ύποπτες ΜΚΟ λειτουργούν ως φερέφωνα πολιτικής προπαγάνδας – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η Βουλευτής Β΄Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια στην συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος κατά την ακρόαση των φορέων ξεμπρόστιασε τις ύποπτες και ανθελληνικές ΜΚΟ που λειτουργούν ως φερέφωνα πολιτικής προπαγάνδας και ενίοτε για να λασπολογήσουν την Χρυσή Αυγή.

Ακολουθεί ολόκληρη η παρέμβαση της ειδικής αγορήτριας του Λαϊκού Συνδέσμου:

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ζητά από την εκπρόσωπο των 12 ΜΚΟ, που μίλησε νωρίτερα, να κατατεθούν στην Επιτροπή τα καταστατικά όλων αυτών των ΜΚΟ. Πρέπει ο ελληνικός λαός να γνωρίζει ποιοι τις απαρτίζουν.

Κάποια από τις εκπροσώπους των φορέων κατέληξε λέγοντας ότι είναι σημαντικό η φύση και το περιβάλλον να ενώνει όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως κομμάτων.

Εμείς συμφωνούμε με αυτή την τοποθέτηση και πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία η Χρυσή Αυγή το καλοκαίρι του 2013 είχε δωρίσει στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ 5.000 ευρώ. Όμως, ενώ στην αρχή τα είχε αποδεχθεί, στη συνέχεια μας τα επέστρεψε πίσω, στέλνοντας μια επιστολή που αναγράφονταν μεταξύ άλλων ότι δεν συνδέθηκε ποτέ με κυβερνητικές πολιτικές, δεν εισέπραξε κρατικές επιδοτήσεις, δεν συμμετείχε σε κανενός είδους κομματικές διαδικασίες και δεν ενισχύθηκε οικονομικά ή άλλως από κομματικούς μηχανισμούς.

Αυτή ήταν η απάντηση του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που, ενώ στην αρχή τα αποδέχθηκε τα χρήματα, στη συνέχεια μας τα επέστρεψε.

Αναρωτιόμαστε μήπως σε αυτό έπαιξε ρόλο ο γνωστός μισέλληνας Μπουτάρης, ο οποίος έχει πολιτική ταυτότητα και μάλιστα ενεργεί και είναι από τα ιδρυτικά μέλη του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ; Δεν μπορεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ να ισχυρίζεται αυτά, τη στιγμή που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

Επιπροσθέτως, ανατρέξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε, θα τα καταθέσω για τα πρακτικά, στον ιστότοπο “thepressproject” ότι ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ έχει χρησιμοποιήσει χρήματα του ελληνικού δημοσίου. Οπότε, αυτά που αναφέρει στην επιστολή του είναι ανακόλουθα.

Τέλος, θέλω να κάνω μια επισήμανση στον Υπουργό να μην μιλάει για ευρεία αποδοχή του νομοσχεδίου. Εάν δεν θέλει να ακούσει τις τοποθετήσεις της αντιπολιτεύσεως, να ακούσει τους άμεσα εμπλεκόμενους και ενδιαφερόμενους και να καταλάβει και να λάβει υπόψη του τις αντιθέσεις των φορέων, που ακούσαμε προηγουμένως”.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Ζαρούλια: Ποιοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απαρτίζουν τις ύποπτες ΜΚΟ; ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-oi-upoptes-mko-leitourgoun-ws-ferefwna-politikhs-propagandas#ixzz55DwgBT89

Exit mobile version