Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κανένα από τα κόμματα δεν καταδίκασε την δολοφονική επίθεση εναντίον του Συναγωνιστή, Γιώργου Σπυρόπουλου

Κανένα από τα κόμματα δεν καταδίκασε την δολοφονική επίθεση εναντίον του Συναγωνιστή, Γιώργου Σπυρόπουλου

Έξι και πλέον ώρες έχουν περάσει από την θρασύδειλη επίθεση, με καθαρά δολοφονική πρόθεση, που δέχτηκε ο Συναγωνιστής και Περιφερειακός Σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή για την Κρήτη», Γιώργος Σπυρόπουλος από πολυμελή ομάδα παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών λίγα μέτρα έξω από την αίθουσα συνεδριάσεως του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ακόμα, κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» δεν έχει καταδικάσει αυτή την θρασύδειλη τρομοκρατική επίθεση, δείγμα ότι δεν καταδικάζουν την βία όταν αυτή κατευθύνεται εναντίον της Χρυσής Αυγής, σαφές δείγμα της υποκρισίας τους, αλλά και του τρόπου με τον οποίο πολεμάνε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Βεβαίως, όλα αυτά μόνο έκπληξη δεν μας προκαλούν, αφού ουδέποτε έχει καταδικαστεί από τους «δημοκράτες» μία από τις πραγματικά άπειρες τρομοκρατικές επιθέσεις, που έχει δεχτεί η Χρυσή Αυγή, είτε με βόμβες, είτε με σφαίρες, είτε με καδρόνια, είτε με εμπρησμούς, είτε με οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Είναι σαφές, και αυτό θέλουν να στείλουν σε κάθε τρομοκρατική επίθεση ως μήνυμα, ότι κράτος και παρακράτος δουλεύουν από κοινού εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, του μοναδικού πραγματικού εχθρού του καθεστώτος, που καταδυναστεύει την Πατρίδα μας και φτωχοποιεί τον Λαό μας.

Αν νομίζουν ότι με τέτοιες μεθόδους θα καταφέρουν να σπάσουν το φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών πλανώνονται πλάνην οικτράν. Η Χρυσή Αυγή είναι σαν το ατσάλι. Όσο το χτυπάς, τόσο πιο σκληρό γίνεται!

Διαβάστε επίσης: Δολοφονική επίθεση από 30 παρακρατικούς εναντίον του Περιφερειακού Συμβούλου της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Σπυρόπουλου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kanena-apo-ta-kommata-den-katadikase-thn-dolofonikh-epithesh-enantion-tou-s#ixzz55E8KFZZS

Exit mobile version