Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Τσίπρας αποθεώνει Σόιμπλε και τα βάζει με τον Ορμπάν, γιατί δεν μετέτρεψε την χώρα του κέντρο ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης

O Τσίπρας αποθεώνει Σόιμπλε και τα βάζει με τον Ορμπάν, γιατί δεν μετέτρεψε την χώρα του κέντρο ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης

«Τρικυμία εν κρανίω» φαίνεται ότι διακατέχει τον ελληνόφωνο πρωθυπουργό της Χώρας. Σε μια επίδειξη ξενοδουλείας απέναντι στις Βρυξέλλες, στην Γερμανία και «κλαψουρίσματος» του αδύνατου που εκλιπαρεί τον δυνατό να μην τον «καρπαζώσει» κι άλλο, ο Τσίπρας επικαλέστηκε τον… Σόιμπλε(!) κάνοντας στον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν τις ίδιες συστάσεις που είχε κάνει ο γερμανός πρώην υπουργός Οικονομικών στον ίδιο!

Μιλώντας σε πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός για την σταθερότητα στην Μεσόγειο και το (λεγόμενο) Προσφυγικό, ο Τσίπρας υποστήριξε ότι η Χώρα μας κατάφερε να διαχειριστεί τις προσφυγικές ροές με αξιοπρέπεια(!) και επιτέθηκε στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους και δεν δέχονται πρόσφυγες στην επικράτειά τους.

«Το πρόβλημα με την Ευρώπη είναι ότι υπάρχουν πολλές χώρες στο εσωτερικό της, οι οποίες πιστεύουν ότι, αφού το πρόβλημα δεν είναι στην πίσω αυλή μας, δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Αυτό είναι υπαρξιακό πρόβλημα για την Ευρώπη στο σύνολό της. Γιατί αν πιστεύουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας οργανισμός α λα καρτ, και ότι τα μέλη έχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις, τότε αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για το κοινό μας μέλλον» είπε ο Τσίπρας και στράφηκε ιδιαίτερα κατά του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας. Όταν η Ελλάδα, όπως είπε, αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης, ο Σόιμπλε έδειξε σε όλους ότι οι κανόνες είναι κανόνες. «Οπότε αυτό είναι κάτι που ο φίλος μου, ο Βίκτορ Ορμπάν πρέπει να το καταλάβει» είπε ο πρωθυπουργός!

Βεβαίως, ο Τσίπρας (αλλά και όλοι οι «ηγέτες» του εγχώριου «Συνταγματικού τόξου») δεν είναι Ορμπάν και το αντίστροφο. Ο Ορμπάν είναι ένας πρωθυπουργός που αγαπάει την Πατρίδα και τον Λαό του και γι’ αυτό δεν επιτρέπει στις Βρυξέλλες και την Γερμανία να του υπαγορεύουν ποιους και πόσους «πρόσφυγες» θα «πρέπει» να δεχθεί η χώρα του και ότι μόνο η Ουγγαρία θα είναι αυτή που θα αποφασίσει ποιος μπορεί και ποιος όχι να διαμείνει στο έδαφός της. Ακόμη, απαλλαγμένος από τις «τσίμπλες» της «πολιτικής ορθότητας», υποστηρίζει ευθαρσώς ότι με τις λαθρομεταναστευτικές ροές στην Ευρώπη καταργήθηκαν όλοι οι νόμοι και απειλούνται οι παραδοσιακές Χριστιανικές αξίες της Γηραιάς Ηπείρου.

Αν για τον Τσίπρα «αξιοπρέπεια» είναι το να έχει βουλιάξει η Ελλάδα από την ασταμάτητη λαθρομετανάστευση και να μετατρέπεται σιγά-σιγά η Χώρα σε χώρο και ο Ομοιογενής Λαός της σε ετερογενή πληθυσμό, για τον Ορμπάν Αξιοπρέπεια είναι το εντελώς αντίθετο από τα προαναφερθέντα. Και αυτό φροντίζει πρακτικά να κάνει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/foukaras-o-tsipras.-apothewnei-soimple-kai-ta-bazei-me-ton-ormpan-giati-den#ixzz55Gqr3Kwh

Exit mobile version