Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψηλά τις Σημαίες: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Ψηλά τις Σημαίες: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Σε μια χρονική περίοδο την οποία διακρίνει η ρευστότητα του διεθνούς περιβάλλοντος και η επαναχάραξη των συμμαχιών, η συνειδητή επιλογή της ελληνόφωνης αριστεράς να συνεχίσει σε πολλαπλάσιο μάλιστα βαθμό το καταστροφικό έργο των μνημονιακών, φιλελεύθερων προκατόχων της, συμβάλλοντας καίρια στο να παραμείνει η Ελλάς κράτος οικονομικά κατεχόμενο, ωχριά μπροστά στον υπερβάλλοντα ζήλο να προχωρήσει σε έναν επαίσχυντο, ιστορικά απαράδεκτο και εθνικά αυτοκτονικό συμβιβασμό, δια του οποίου επισημοποιείται εκείνο που άπαντες αποκρύπτουν και για το οποίο ξεκάθαρα προειδοποιούσε από μακρού χρόνου η Χρυσή Αυγή: από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των υποδομών της εθνικής οικονομίας, το «δημοκρατικό» τόξο προχωρά στο ξεπούλημα της Ιστορίας, του Πολιτισμού, της Εθνικής μας Ταυτότητας και επακόλουθα στην μελλοντική παραχώρηση εθνικών εδαφών!

Ο υπερβάλλων ζήλος της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ αφορά φυσικά το ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων. Το οποίο άξαφνα ανακινήθηκε, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να κάνει λόγο για σημαντικό παράθυρο ευκαιρίας για την επίλυσή του. Είδε μήπως ο πρωθυπουργός κάποιο όραμα και τοποθετήθηκε αναλόγως ή μήπως τον διαβεβαίωσε ο υπουργός του των Εξωτερικών πως διάφορες παράμετροι συντείνουν στη δυνατότητα λύσης του ζητήματος κατά τρόπο εθνικά ωφέλιμο; Τίποτε από τα δύο δεν συνέβη. Εκείνο που πραγματικά λαμβάνει χώρα είναι η συμμόρφωση της κυβέρνησης της αριστεράς με τις επιταγές της Ουάσιγκτον, για την οποία η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ το ερχόμενο καλοκαίρι αποτελεί αναγκαία συνθήκη υλοποίησης της εξωτερικής της πολιτικής στα Βαλκάνια και δη εις ότι αφορά την διαμόρφωση της πολιτικής της έναντι της Ρωσίας.

Είναι όμως μόνον η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ εκείνη η οποία συμμορφώνεται πιστά και υπάκουα στην αμερικανική απαίτηση για συμβιβασμό με τα Σκόπια; Η απάντηση είναι σαφώς αρνητική. Είναι το σύνολο του πολιτικού συστήματος που συντάσσεται με την αμερικανικής έμπνευσης ρητορική της «ευκαιρίας επίλυσης», με μοναδική φωνή αντίδρασης το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Επί της ανακίνησης του ζητήματος και των παραμυθιών περί «ευκαιρίας», η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του κόμματος της ΝΔ, υπήρξε κωμική…

Διαβάστε την συνέχεια στο antepithesi.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pshla-tis-shmaies-ethnikismos-twra#ixzz55HHSwIMX

Exit mobile version