Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Ασύδοτα αριστερά τάγματα εφόδου βανδαλίζουν λεωφορεία και τρομοκρατούν το επιβατικό κοινό – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η Βουλευτής Β΄Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια στην ενημέρωση από τον υπουργό Μεταφορών σχετικά με τις αστικές συγκοινωνίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατέδειξε την ασυδοσία των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς, τα οποία υπό την κυβερνητική ανοχή, βανδαλίζουν και καταστρέφουν λεωφορεία και ακυρωτικά μηχανήματα και τρομοκρατούν το επιβατικό κοινό.

Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση:

Είχα καταθέσει ερώτηση τον Μάρτιο 2017 σχετικά με τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς στις αστικές συγκοινωνίες από τους γνωστούς αναρχοκαθεστωτικούς κουκουλοφόρους, τα τάγματα εφόδου της αριστεράς. Η αλήθεια είναι ότι πήραμε κάποιες απαντήσεις τον Απρίλιο, οι οποίες όμως δεν είναι ικανοποιητικές για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμη και σήμερα διαπιστώνουμε ότι οι επιθέσεις και οι βανδαλισμοί αυτοί συνεχίζονται, χωρίς να γίνεται καμία σύλληψη.

Οπότε, οι απαντήσεις δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, γιατί μας είχε πει εδώ το Υπουργείο Εσωτερικών ότι εκπονείται και υλοποιείται από τις 26/11/2016 ένα νέο επιχειρησιακό σχέδιο με στόχο την αναβάθμιση του πλέγματος αστυνόμευσης κ.λπ., ότι έχει ενισχυθεί η φύλαξη σε σταθμούς ΗΣΑΠ, του τραμ και σε εκδοτήρια γραμμής της ΟΣΥ Α.Ε. και ούτω καθεξής, αλλά εκ των πραγμάτων, εκ των αποτελεσμάτων, αυτό που βιώνουμε δηλαδή, βλέπουμε ότι αυτή η κυβέρνηση είναι παντελώς ανίκανη, διότι αδυνατεί να λάβει μέτρα για την αποφυγή αυτών των επιθέσεων.

Το αποτέλεσμα είναι ότι εξακολουθούν να κινδυνεύουν οδηγοί αλλά και επιβατικό κοινό. Δημιουργείται και μια άλλη ερώτηση: Ποιος ωφελείται από όλα αυτά, αφού συλλήψεις δεν γίνονται; Για του λόγου το αληθές θα σας διαβάσω ότι από τότε που πήραμε την απάντηση δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες σε λεωφορείο του ΟΟΣΑ στις 6 Ιουλίου του 2017 στο τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 220 στα Ιλίσια, 27 Ιουλίου του 2017 έσπασαν ακυρωτικά μηχανήματα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό, 14 Δεκεμβρίου του 2017 καταστροφές σε ακυρωτικά μηχανήματα στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Πανεπιστήμιο προκάλεσε μια ομάδα κουκουλοφόρων κλπ. Ανενόχλητοι αποχώρησαν από το σημείο όπως γράφουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, συλλήψεις μηδέν.

Εν κατακλείδι, σε ότι αφορά την ύπαρξη κυβερνητικού σχεδιασμού για την προστασία του επιβατικού κοινού, των υπαλλήλων και της δημόσιας περιουσίας, καμία επί της ουσίας απάντηση δεν δόθηκε αλλά και δεν έχει ληφθεί και κανένα μέτρο. Έτσι, τα «μεμονωμένα περιστατικά» θα συνεχίσουν να συμβαίνουν και οι αρμόδιοι Υπουργοί θα είναι απλοί θεατές. Η παρούσα κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες δεν είναι σε θέση να προστατεύσουν τους Έλληνες πολίτες. Επιδεικνύουν επιλεκτική ευαισθησία και λαμβάνουν συγκεκριμένα μέτρα υπό το μανδύα της φερόμενης κοινωνικής πολιτικής μόνο για συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες και φυσικά δεν είναι κατασταλτικού χαρακτήρα. Η μόνο λύση είναι η ύπαρξη μιας πραγματικά εθνικής κυβέρνησης που θα επιδείξει μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα και την εγκληματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/Elenh-Zaroylia-Asydota-aristera-tagmata-efodou-vandalizoun-lewforeia-kai-tr#ixzz55JDovKBm

Exit mobile version