Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τον Μπουτάρη και ο Μητσοτάκης «ενημέρωσε» τον πρέσβη για την Μακεδονία μας!

Μετά τον Μπουτάρη και ο Μητσοτάκης «ενημέρωσε» τον πρέσβη για την Μακεδονία μας!

Γράψαμε προ ημερών για την προκλητική συνάντηση που είχε ο δυστυχώς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης με τον αμερικανό πρέσβη που διαμέλισε την Ουκρανία. Θυμίζουμε ότι στο τέλος της συνάντησης ο πρέσβης είχε προβεί σε φιλοπροδοτικές δηλώσεις για να ενθαρρύνει την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Τότε ο Μπουτάρης είχε αρνηθεί ότι ενημέρωσε τον πρέσβη, αλλά είπε ότι μίλησαν για την επικείμενη ΔΕΘ. Το ψεύδος του Μπουτάρη δεν είναι πρωτοφανές, αφού και άλλη φορά είχε πει παρόμοια ψεύδη για να μην καρφωθεί ως εντεταλμένος της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ.

Σήμερα είχαμε ένα δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο αμέσως κατατάσσει τους νεοδημοκράτες ως χειρότερους από τον Μπουτάρη, αφού έγραφε ότι ο Κυριακος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον αμερικανό πρέσβη και τον ενημέρωσε για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για το Σκοπιανό ζήτημα.

Βεβαίως, ο Μητσοτάκης δεν είπε στον αμερικανό πρέσβη τις γνωστές αερολογίες που λέει μπροστά στις κάμερες. Εκεί, προφανώς θα του ανέλυσε το πώς η ΝΔ ήταν το πρώτο κόμμα που αναγνώρισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» (σκέτο, χωρίς Βόρεια ή Άνω) και θα τέθηκε στις υπηρεσίες των υπερατλαντικών αφεντικών μπας και άρουν την εμπιστοσύνη τους στον Τσίπρα και τον κάνουν πρωθυπουργό για να μας πιεί το αίμα.

Σε ένα σοβαρό κράτος, βεβαίως, θα ήταν σοβαρό θέμα συζήτησης το ΓΙΑΤΙ ένας δήμαρχος και ένας αρχηγός κόμματος σπεύδουν να ενημερώσουν έναν θεσμικό παράγοντα ξένου κράτους για μία υπόθεση καθαρά εσωτερική που δεν τον αφορά. Και όχι μόνο θα ήταν θέμα συζήτησης, αλλά και περιεχόμενο δικογραφίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-ton-mpoutarh-kai-o-mhtsotakhs-enhmerwse-ton-presbh-gia-thn-makedonia-m#ixzz55K2vBmXC

Exit mobile version