Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μάχου Υπέρ Μακεδονίας!

Μάχου Υπέρ Μακεδονίας!

Παρά τις απεγνωσμένες επί δεκαετίες προσπάθειες του αντεθνικού Καθεστώτος να εκριζώσει τις Εθνικές Αξίες και τα Ιδανικά του Λαού μας, εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων δήλωσαν βροντερό ΠΑΡΩΝ στον Αγώνα για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Αγώνας στην πρωτοπορία του οποίου δεν θα μπορούσε να είναι άλλη πολιτική δύναμη από εκείνη της Χρυσής Αυγής!

Μπορεί βεβαίως τα φίλα προσκείμενα στη ΝΔ μέσα ενημέρωσης να παριστάνουν πως «δεν είδαν» τάχα την μαζική και επιβλητική παρουσία χιλιάδων Χρυσαυγιτών, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τους Θεσσαλονικείς και τους Βορειοελλαδίτες εν γένει, οι οποίοι και υποδέχτηκαν με θερμότατα χειροκροτήματα και ζητωκραυγές την πορεία της Χρυσής Αυγής από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και μέχρι το χώρο όπου διοργανώθηκε το ογκωδέστατο συλλαλητήριο. Εύλογα συνεπώς, εγείρεται σε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα το ερώτημα: ποιος επιχειρεί να καπηλευτεί το Μακεδονικό, η Χρυσή Αυγή με την πάγια και ξεκάθαρη θέση της η οποία συνοψίζεται στο «Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία» ή μήπως οι πολιτικάντηδες της ΝΔ και των ΑΝΕΛ και οι φωτογράφοι τους;

Ο Αρχηγός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών είχε ξεκαθαρίσει πως η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει μαζί με το Λαό στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. Εντίμως και με πάσα ειλικρίνεια, δήλωσε πως οι Χρυσαυγίτες θα συμμετέχουν σ’ αυτά δίχως τις κομματικές Σημαίες, διότι η επικείμενη προδοσία πρέπει να βρει απέναντί της ενωμένο τον Ελληνικό Λαό. Όπερ και εγένετο, αποσπώντας τα εύσημα όχι των καναλιών της διαπλοκής και των ρυπαροφυλλάδων της κατ’ εργολαβία διαστρέβλωσης, αλλά εκείνα των συμπατριωτών μας που επί της ουσίας είναι τα μόνα που αξίζουν. Κάπως έτσι λοιπόν, η Χρυσή Αυγή, το μεγαλύτερο μέρος της κοινοβουλευτικής της ομάδος και χιλιάδες μέλη και φίλοι της, βρέθηκαν στο πλευρό των Ελλήνων που πλημμύρισαν τη Θεσσαλονίκη στη μεγαλύτερη συγκέντρωση της τελευταίας δεκαετίας, ενώ οι πολιτικάντηδες του «δημοκρατικού» τόξου έμειναν με τους «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους που σπαταλούν τόνους μελάνι για να πείσουν την κοινή γνώμη για τον υποτιθέμενο πατριωτισμό τους. Όπως όμως, οι κύριοι αυτοί απεδείχθησαν δημοκράτες κατά περίσταση, κατ’ απόλυτη αντιστοιχία αποδεικνύονται και πατριώτες κατά περίσταση!

Οι μεν της ΝΔ είναι κατά περίσταση πατριώτες διότι ενώ παραβρέθηκαν σε μια λαοθάλασσα της οποίας το μήνυμα ήταν «Όχι στη χρήση του όρου Μακεδονία για την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων», την προηγούμενη και την επόμενη του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου δηλώνουν πως επιθυμούν λύση που θα περιέχει χρήση του όρου Μακεδονία ως… γεωγραφικού προσδιορισμού! Μεταξύ συνεπώς, Μακεδονίας και του να φαίνονται πιστοί και υπάκουοι στις επιταγές των Αμερικανών, οι νεοδημοκράτες επέλεξαν το δεύτερο. Οι δε των ΑΝΕΛ, οι οποίοι και συμμετέχουν στην κυβέρνηση των αμερικανομπολσεβίκων του Σύριζα, είναι κατά περίσταση πατριώτες διότι παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο για να εξαπατήσουν τους αδαείς αλλά την ίδια ώρα αρνούνται πεισματικά να ρίξουν την κυβέρνησή τους, η οποία μεθοδεύει την εθνική μειοδοσία της εκχώρησης της Μακεδονίας στους Σλάβους και Αλβανούς των Σκοπίων, διακηρύσσοντας συγχρόνως με θράσος χιλίων πιθήκων πως θα σεβαστούν κάθε απόφαση της κοινοβου- λευτικής πλειοψηφίας, η οποία και ετοιμάζεται να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας!

Μεταξύ συνεπώς, της Μακεδονίας και των υπουργικών θώκων, οι ΑΝ.ΕΛ. επέλεξαν δίχως περιστροφές το δεύτερο. Οι απόγονοι των συμμοριτών που επιχείρησαν ανεπιτυχώς από το πρώτο κιόλας μισό του 20ου αιώνα να παραδώσουν την Μακεδονία στους σλάβους συντρόφους τους, δείχνουν σήμερα έτοιμοι να ολοκληρώσουν το έγκλημα. Ποιόν πραγματικά έχουν απέναντί τους, το ομολογούν οι ίδιοι: «Τη σημερινή συγκέντρωση, όμως, καπηλεύτηκαν, και τελικά σε αυτήν κυριάρχησαν, στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας, με αισθητή την παρουσία της Χρυσής Αυγής», αναφέρεται στην ανακοίνωση της συμμορίας των κομμουνιστών του Σύριζα. Τις αγωνιστικές περγαμηνές της Χρυσής Αυγής στην πρωτοπορία όλων των Εθνικών και Κοινωνικών Αγώνων δεν τις έχτισαν πληρωμένα δημοσιογραφικά φερέφωνα με ψεύδη και εργολαβικά φωτορεπορτάζ, αλλά οι ίδιοι οι πολιτικοί και ιδεολογικοί της αντίπαλοι! Τον ωκεανό των Γαλανονόλευκων και των Σημαιών με τον Ήλιο της Βεργίνας, «δεν τον είδε» κανένα από τα «έγκριτα, αντικειμενικά και πάνω απ’ όλα δημοκρατικά» κανάλια. Βλέπετε η μεγαλειώδης αυτή συγκέντρωση δεν αφορούσε την παραμύθα του Πολυτεχνείου, ούτε τους κίβδηλους ήρωες της μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας. Κατά διαβολική «σύμπτωση», ούτε η ΝΔ ούτε ο κυβερνητικός εταίρος Καμμένος κατήγγειλε την επαίσχυντη αυτή ενέργεια των μέσων ενημέρωσης. Γιατί; Μήπως επειδή η απόφαση να μη δείξουν κανένα πλάνο από την μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων δέκα ετών στην Ελλάδα ήταν προειλημμένη και με τη συγκατάθεση όλων των πολιτικών δυνάμεων του καταχρηστικώς λεγόμενου συνταγματικού τόξου; Η απάντηση είναι προφανής…

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Όσο οι ξενόδουλοι πολιτικάντηδες και οι νταβατζήδες της ενημέρωσης θα επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν και να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λαό, η Χρυσή Αυγή θα πράττει το Εθνικό της Καθήκον όπως έκανε και θα κάνει πάντα: μέσα στη βουλή αλλά κυρίως στους δρόμους, σε πόλεις και χωριά, εκεί όπου οι Ελληνικές καρδιές ξανανιώνουν από το κάλεσμα της προάσπισης της Ελληνικότητας, των Αξιών και των Ιδανικών μας. Όσοι νόμιζαν πως ξεμπέρδεψαν με τη Χρυσή Αυγή, ας αλλάξουν πλευρό. Θα μας βρουν μπροστά τους! Διότι η λάσπη και οι συκοφαντίες τους είναι αδύνατο να λυγίσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

ΥΓ. Μετά τη νομοθέτηση της ποινικοποίησης των διανομών της Χρυσής Αυγής για τους Έλληνες, συνιστούμε στους «δημοκράτες» να ποινικοποιήσουν και τις επευφημίες και το ζεστό χειροκρότημα του Λαού προς τους αγωνιστές του Κινήματός μας. Το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης δημιουργεί ένα «κακό» προηγούμενο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/machou-uper-makedonias#ixzz55OuMNjcd

Exit mobile version