Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψεύτη Τσιρώνη η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας ήταν προγραμματική θέση της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου! ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Τις προδοτικές θέσεις της συγκυβέρνησης στην οποία ανήκει, για το όνομα της Μακεδονίας μας, επανέλαβε με συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Τσιρώνης.

Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε πως η Μακεδονία είναι γεωγραφική έννοια, ότι δεν ανήκει όλη στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι είναι αυτονόητο ότι ο όρος «Μακεδονία» θα υπάρχει στο όνομα.

Αυτές οι θέσεις των συριζαίων είναι γνωστές βεβαίως και σε άλλη περίπτωση δεν θα ασχολούμασταν, αλλά ο σύντροφος Τσιρώνης είπε ένα χοντρό ψέμα για να καλύψει τον όψιμα «διαφωνούντα» συνοδοιπόρο Καμμένο και τους ψεκασμένους του: ότι στις προγραμματικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης δεν υπάρχει αναφορά στο θέμα των Σκοπίων.

Για να μη μας περνάει για… χαϊβάνια και μας δουλεύει ο Τσιρώνης και ο κάθε Τσιρώνης, ιδού τι ακριβώς είχε πει τότε ο Τσίπρας στη βουλή, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων: «Σημαντική είναι, επίσης, η εξεύρεση, στο πλαίσιο συνομιλιών υπό τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, αμοιβαία αποδεκτής λύσης στη διαφορά για όνομα με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, στη βάση μίας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις».

Κι αυτή την προγραμματική δήλωση, την ψήφισαν μαζί με τις άλλες (χωρίς βεβαίως να εκφράσουν καμμία αντίρρηση ή έστω μια επιφύλαξη…), ο Καμμένος και όλοι οι ψεκασμένοι του, που μας παριστάνουν σήμερα τους… «Μακεδονομάχους»!

(ΥΓ): Υπάρχει βεβαίως και μια περίπτωση να κατάλαβαν λάθος οι καμμενοψεκασμένοι και να τους… παρεξηγούμε. Δηλαδή, να νόμισαν ότι όταν ο Τσίπρας έλεγε «σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό», δεν εννοούσε κάτι ανάμεσα σε «Άνω Μακεδονία» ή «Βόρεια Μακεδονία», αλλά κάτι σε… «Άνω Βαρντάρσκα» και… «Βόρεια Βαρντάρσκα»

πηγή

Exit mobile version