Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικό κάλεσμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την νέα χρονιά: Το 2018 θα έχει ακόμα περισσότερο Αγώνα! Φωτορεπορτάζ

Εθνικό κάλεσμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την νέα χρονιά: Το 2018 θα έχει ακόμα περισσότερο Αγώνα! Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κεντρικής Διοικήσεως του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στον νέο πολυχώρο εκδηλώσεων. Από πολύ νωρίς, πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει την αίθουσα της εκδηλώσεως, καθώς και τον χώρο εκτός αυτού, δείγμα της δυναμικής που έχει λάβει το Εθνικιστικό Κίνημα και τρομοκρατεί τους δυνάστες του Ελληνικού Λαού.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ολιγόλεπτου οπτικοακουστικού υλικού σχετικά με την εντυπωσιακή παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, καθώς και η γενικότερη αντίδραση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στις διεργασίες της προδοσίας που συντελούνται από κυβερνώντες και δήθεν «αντιπολιτευόμενους» στο ζήτημα της ονοματοδοσίας του ψευδοκράτους των Σκοπίων.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χαιρετισμό των Βουλευτών Αθηνών και Πειραιώς, Συναγωνιστών Γεωργίου Γερμενή, Χρήστου Παππά, Ηλία Παναγιώταρου, Ελένης Ζαρούλια, Ιωάννη Λαγού και Νικόλαου Κούζηλου, καθώς και των Ευρωβουλευτών Γεωργίου Επιτήδειου και Ελευθέριου Συναδινού. Εκ της Κεντρικής Διοικήσεως τον συντονισμό της εκδηλώσεως ανέλαβε ο Συναγωνιστής Μιχάλης Γιαννόγκωνας.

Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε την αναφορά του από κάποια ενδιαφέροντα σημεία της ιστορίας της Χρυσής Αυγής, τα οποία είναι εξαιρετικά επίκαιρα ακόμα και σήμερα και περιλαμβάνονται στο νέο βιβλίο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, με τίτλο «Τα Πρώτα Χρόνια». Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε εκτενώς στα γεγονότα του 1996, όταν η Χρυσή Αυγή υπήρξε η μόνη που αντέδρασε και έκτοτε διοργανώνει την τελετή Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων, που φέτος θα λάβει χώρα για 22η φορά το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Με φόντο τα σημερινά συλλαλητήρια, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής θυμήθηκε και θύμισε την αγωνιστικότητα της Χρυσής Αυγής τότε και τώρα, καθώς και την πρόβλεψή του στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ότι οι τότε «μακεδονομάχοι» δεν είναι ικανοί να εμπνεύσουν το Λαό. Και πώς να τον εμπνεύσουν, άλλωστε, αφού οι ίδιοι τότε «μακεδονομάχοι» είτε είχαν ήδη προδώσει την Μακεδονία μας, όπως ο «Εθνάρχης» Καραμανλής ή ο Σαμαράς ή γενικότερα η Νέα Δημοκρατία, είτε την πρόδωσαν αργότερα, είτε απλώς αποδείχτηκαν τρομαχτικά λειψοί.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είπε ότι η νέα χρόνια θα έχει ακόμα περισσότερο Αγώνα και ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, γεγονός που θα δείξει στο σύστημα ότι παρά τις διώξεις, παρά τις δολοφονίες, παρά τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό, η Χρυσή Αυγή επιμένει και θα αγωνίζεται για τους Έλληνες χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/Ethniko-kalesma-N.-G.-Mixaloliakou-gia-thn-nea-xronia-To-2018-tha-exei-akom#ixzz55Q0b3iTq

Exit mobile version