Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη Συναγωνιστών Γιάννη Σαχινίδη και Αντώνη Γρέγου στην “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου φιλοξενήθηκαν ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης και ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος, οι οποίοι μίλησαν για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία μας, όπου η Χρυσή Αυγή ήταν η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον Ελληνικό Λαό.

Σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή, οι Συναγωνιστές τόνισαν ότι τα υπόλοιπα κόμματα, από την αριστερά μέχρι την ψευτοδεξιά αποφεύγουν να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το Μακεδονικό ζήτημα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αντεθνική και μειοδοτική τους πολιτική.

Αναφορικά με τις προσπάθειες προβοκάτσιας κατά της Χρυσής Αυγής, όσο και την εμφάνιση νέων αναχωμάτων για τον φραγμό του Λαϊκού Συνδέσμου, οι βουλευτές μας τόνισαν ότι όλες αυτές οι προσπάθειες είναι γραφτό να αποτύχουν, καθώς μόνο η Χρυσή Αυγή θα υπερασπίζεται πάντα με σθένος τα Εθνικά Συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-sunagwnistwn-giannh-sachinidh-kai-antwnh-gregou-sthn-ethnikistik#ixzz55QOfNnMl

Exit mobile version