Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

10 χρόνια έχουν περάσει από τότε που αποδήμησε εις Κύριον ο Μακαριστός Χριστόδουλος και η απώλεια του κάθε μέρα γίνεται και μεγαλύτερη. Ιδιαίτερα σήμερα που οι ξεφτιλισμένοι και ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες χαρίζουν το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς, λες και είναι το χωράφι του παππού τους! Αν ζούσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος των Ελλήνων οι πολιτικάντηδες ούτε θα διανοούνταν να προχωρήσουν σε τέτοια προδοσία, γιατί θα ήξεραν ότι την επόμενη μέρα θα έβγαζε τον Λαό στους δρόμους και θα τους έπαιρναν με τις πέτρες. Σήμερα μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται και ο Αρχηγός μας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος που δεν θα τους επιτρέψει να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας. Στεκόμαστε όλοι μαζί με την Χρυσή Αυγή!

Ξ. Π.

Οι τούρκοι δολοφονούν αμάχους, οικογένειες και παιδιά στο Αφρίν

Όλη μέρα σήμερα βλέπουμε στα κανάλια τις μουτσούνες των πολιτικών που προδίδουν την Πατρίδα μας να περιφέρονται στο Μαξίμου και να συσκέπτονται με ποιον τρόπο θα περάσουν καλύτερα την προδοσία της Μακεδονίας στον Ελληνικό λαό. Να σας απαντήσω εγώ ξεπουλημένοι: ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ! Έτσι και παραχωρήσετε το όνομα της Μακεδονίας μας στους σλάβους το μέλλον σας είναι δυσοίωνο! Οι Έλληνες ανέκαθεν τιμωρούσαν τους προδότες και η δικιά σας τιμωρία θα είναι παραδειγματική. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Λευτέρης, Κιλκίς

Χρίστος Χρίστου: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία!

Η χούντα της ψευτοδημοκρατίας αποκλείει από μία ακόμα ενημέρωση πολιτικών αρχηγών για ένα μεγάλο Εθνικό θέμα τον αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, τον κύριο Νικόλαο Μιχαλολιάκο Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής.Ο Ελληνικός λαός μαζί και εγώ στείλαμε τον πατριώτη αρχηγό της Χρυσής Αυγής για να μας εκπροσωπει σε μια Βουλή παρωδία, ένα αληθινό διαφθορείο του Ελληνικού λαού. Όπως αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία οι νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ σε μια ενημέρωση πολιτικών αρχηγών για το ξεπούλημα της Μακεδονίας έχει θέση ο πρώην υπάλληλος του Μπόμπολα και υπό εξαφάνιση πολιτικά Θεοδωράκης, όπως και ο αρχηγός του διαλυόμενου κόμματος του ο Βασίλης Λεβέντης και δεν έχει θέση ο αρχηγός της τρίτης εκλογικά πολιτικής δύναμης.Υπομονή Συναγωνιστές. Σε πολύ λίγο η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτη και Εθνική κυβέρνηση και έτσι δεν θα χρειάζεται πρόσκληση από κανένα προδότη, ψευτοδημοκράτη και ανθέλληνα πολιτικό. Ζήτω η Νίκη.

Με Τιμή Γιάννης Π. Αθήνα

Μάχου Υπέρ Μακεδονίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-28-ianouariou-2018#ixzz55TgM8Ogm

Exit mobile version