Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προβληματισμός στις καθεστωτικές φυλλάδες από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Χίο για την λαθρομετανάστευση

Προβληματισμός στις καθεστωτικές φυλλάδες από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Χίο για την λαθρομετανάστευση

Σύσσωμος ο αθηναϊκός τύπος των νταβατζήδων ενώθηκε με τους κρατικοδίαιτους και τους πολιτικάντηδες της Χίου ενάντια στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση, που θα λάβει χώρα στις 31 Ιανουαρίου στο νησί.

Το μεγάλο τους πρόβλημα, βεβαίως, είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει τίποτα κοινό με τον μέσο πολιτικάντη, ο οποίος μπορεί προεκλογικά να λέει το οτιδήποτε, αλλά μετά θα πράξει ό,τι του πουν οι νταβατζήδες, εγχώριοι και διεθνείς. Η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει πραγματικά θέσεις που αποτελούν λύση για τους Έλληνες και αυτό είναι το χειρότερο, που προκαλεί και αυτή την υστερική αντίδραση των φυλλάδων και όλων των υπολοίπων.

Πάντως, τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ των φυλλάδων, από τα οποία σας παρουσιάζουμε ως παράδειγμα του «Έθνους», εστιάζουν σε κάποια δήθεν «ομόθυμη καταδίκη» από το Δ.Σ. της Χίου, ξεχνώντας να αναφέρουν πως το συγκεκριμένο Δ.Σ. βρίσκεται σε πλήρη διάσταση με τον Λαό που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί εδώ και πολύ καιρό. Και, βεβαίως, οι δημοσιογραφίσκοι του καθεστώτος δεν ρώτησαν τον Λαό που προσκάλεσε την Χρυσή Αυγή.

Παραθέτουμε για άλλη μια φορά τα στοιχεία της εκδηλώσεως για να λυσσάνε οι κομμούνες:

Ημερομηνία: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 – 17:00
Περιοχή: Χίος
Διοργανωτής: Χρυσή Αυγή Χίου

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 17:00 στο ξενοδοχείο Golden Sand θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με θέμα: To πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και η λύση της Χρυσής Αυγής.

Ομιλητές: Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός, ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, Ξενοδοχείο Golden Sand (Επαρχιακή Οδός Χίου-Όρμου Καρφά), 17:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/problhmatismos-stis-kathestwtikes-fullades-apo-thn-ekdhlwsh-ths-chrushs-aug#ixzz55UaeaOPB

Exit mobile version