Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Έχοντας μεταναστεύσει στην Γερμανία, λόγω απουσίας  εργασίας στην Ελλάδα μας, πήρα μέρος στο συλλαλητήριο που έγινε στην Στουτγάρδη, την ίδια ώρα που έγινε το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Αποσπάσματα του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, παρακολούθησα το βράδυ της Κυριακής από το ιντερνέτ. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπέροχη στάση σας στην Θεσσαλονίκη, αλλά και να σας πω πόσο υπερήφανη αισθάνθηκα που επιτέλους οι Έλληνες αρχίζουμε και ξυπνάμε. 

Μετά αγωνιστικών χαιρετισμών,
Άννα Π.

Ένα μεγάλο εθνικό συλλαλητήριο ενάντια στην τρομοκρατία των εθνομηδενιστών – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Με τον αποκλεισμό του Ν. Μιχαλολιάκου από την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών, απέδειξαν για άλλη μια φορά το πόσο ψευτοδημοκράτες είναι και πόσο ψεύτικη είναι η δημοκρατία μας πλέον. Έναν αποκλεισμό που υφίσταται η Χρυσή Αυγή από όλους και για τα πάντα. Από τα υπόλοιπα ανθελληνικά κόμματα στη βουλή, από τα βοθροκάναλα, από τα ραδιόφωνα, εφημερίδες κτλ. Προσπαθώντας να φιμώσουν-αποκλείσουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από παντού αυτό που καταφέρνουν καθημερινά είναι να αποκλείονται οι ίσιοι από τον Ελληνικό λαό που δεν τρώει κουτόχορτο, τους έχει πάρει χαμπάρι τι βρώμικο καιξεφτιλισμένο παιχνίδι παίζουν εναντίον της Ελλάδας, των Ελλήνων και εναντίον της τρίτης πολίτικης δύναμης της χώρας. Την πληρωμή σας λοιπόν εσείς της κυβέρνησης και εσείς της αξιωματικής συμπολίτευσης για όλα αυτά που τραβάει ο απλός Έλλην και η Πατρίδα θα την λάβετε στις επόμενες εκλογές.

Ιορδάνης

Δυναμικό παρόν της Χρυσής Αυγής στον Βόλο – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές, διαβάζουμε σήμερα πως ο Τσίπρας απέκλεισε τον κύριο Μιχαλολιάκο από την ενημέρωση για το λεγόμενο Μακεδονικό. Φυσικά αυτό είναι απαράδεκτο διότι μαζί με τον κύριο Μιχαλολιάκο ο Τσίπρας απέκλεισε και τον αριθμό ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής σε Έλληνες πολίτες (καθαρούς Έλληνες γιατί αυτοί συμμετείχαν κι όχι οι αλλοδαποί που κατέφτασαν εδώ και χρόνια στην πατρίδα μας και οι οποίοι τον ψήφισαν), που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο. Κι αν το συλλαλητήριο ήτανμεγαλειώδες για την συμμετοχή των Ελλήνων (καθαρών Ελλήνων), κι όντως ήταν, άλλο τόσο αντιστοίχως οι ισάριθμοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής και πατριώτες έχουν δικαίωμα για ενημέρωση.

Με αυτή του τη στάση ο Τσίπρας δείχνει την αλαζονεία, την αμετροέπειά του και το καθαρά σταλινικό του προφίλ με τον πιο δηλωτικό τρόπο. Βεβαίως το επόμενο έτος γίνονται εκλογές κι εκεί θα πάρει την απάντηση του μα αφού πρώτα αφήσει κυριολεκτικάκαμμένη γη. Το παγκόσμιο διοικητήριο βιάζεται όπως είδαμε να γονατίσει την Ελλάδα με τον αδίστακτο κομμουνισμό διότι γνωρίζει πως ο Μητσοτάκης και η παράταξή του είναι τελείως ανίκανοι όχι μόνον να χτίσουν μα ακόμη και να καταστρέψουν. Τελευταία λοιπόν ευκαιρίατους και ίσως μοναδική για να φέρουν σε πέρας τα βρωμερά τους σχέδια! Ψηφίζω λοιπόν, στηρίζω τη Χρυσή Αυγή με κάθε τρόπο που μπορώ για να αποτρέψω τον ανθελληνισμό εξωτερικό μα κυρίως εσωτερικό, για την Ελλάδα, για τον τόπο μου!

Μετά τιμής,
Στέφανος Π.

Συγκέντρωση και πορεία για τα Ίμια και την Μακεδονία! Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 7μμ – Λεωφ. Μεσογείων κ’ Κατεχάκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-29-ianouariou-2018#ixzz55a3868ZG

Exit mobile version