Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Ρόδος

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, ύστερα από την προγραμματισμένη ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Σαχινιδη Ιωάννη με θέμα «Μακεδονία Γη Ελληνική», πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην ευρύτερη περιοχή της Αρτέμιδας. 

Kλιμάκιο Συναγωνιστών προχώρησε σε αφισοκόλληση σε διαφορά μέρη της πόλης για το επίκαιρο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας μας καθώς και για την μεγάλη επικείμενη εκδήλωση του Κινήματος μας με αφορμή την επέτειο των Ιμίων.

Οι Έλληνες Εθνικιστές διένειμαν και ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για την προδοτική και εθνομηδενιστική πολιτική ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης που ξεπουλούν κομμάτι κομμάτι όλα τα Ιερά και τα Όσια αυτού του Τόπου. Όσο υπάρχει όμως έστω και ένας Χρυσαυγίτης, τα σχέδια τους δεν θα περάσουν ποτέ χωρίς αντίδραση!

Στις 26 Ιανουαρίου  πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Ιαλυσού  Ρόδου η κοπή της βασιλόπιτας της Τ.Ο. Ρόδου του Λαϊκού Συνδέσμου-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το έτος 2018. Κατά την εκδήλωση, τον λόγο έλαβαν ο γραμματέας της Τ.Ο. Ρόδου και περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο Νικόλαος Αττιτής και ο υπεύθυνος ιδεολογίας και επικοινωνίας της Τ.Ο. Ρόδου Ευάγγελος Xριστοδούλου.

Οι ανωτέρω Συναγωνιστές, αφού διαβίβασαν στους παρισταμένους τα χαιρετίσματα και τις ευχές για ευτυχισμένο νέο έτος του Αρχηγού μας και Γενικού Γραμματέα Νικολάου Μιχαλολιάκου, αναφέρθηκαν στο κοινοβουλευτικό έργο του Κινήματός μας, καθώς επίσης και στις δράσεις και παρεμβάσεις της Τ.Ο. Ρόδου και της Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο.

Επεσήμαναν επίσης την ανάγκη να πλαισιωθεί ο αγώνας με όσο περισσότερους Έλληνες γίνεται, προκειμένου να ευοδωθεί το εθνοσωτήριο και λυτρωτικό έργο του Κινήματός μας. Στη συνέχεια τελέστηκε η ακολουθία για την ευλογία της βασιλόπιτας, ο Εθνικός ύμνος και ο ύμνος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η προσέλευση των Ροδιτών υπήρξε αθρόα και ενθουσιώδης. Κάθε μέρα γινόμαστε και περισσότεροι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn700#ixzz55a49v4mG

Exit mobile version