Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η φράου Μέρκελ καταγγέλλει την επανεμφάνιση του «αντισημιτισμού» στην Γερμανία… Πού οφείλεται άραγε;

Την επανεμφάνιση του «αντισημιτισμού» στη Γερμανία κατήγγειλε η φράου Μέρκελ, επ’ ευκαιρία της ημέρας του ολοκαυτώματος.

Στο εβδομαδιαίο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τον γερμανικό λαό η υπηρεσιακή καγκελάριος χαρακτήρισε «ντροπή» το γεγονός ότι εξακολουθεί να χρειάζεται να φυλάσσονται από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας τα κτίρια εβραϊκού ενδιαφέροντος:

«Είναι περισσότερο παρά ποτέ απαραίτητο να θυμόμαστε τα εκατομμύρια των θυμάτων του Ολοκαυτώματος επειδή ο αντισημιτισμός, ο ρατσισμός, και το μίσος του άλλου γενικά είναι περισσότερο επίκαιροι απ’ ό,τι ήταν στο παρελθόν. Είναι αδιανόητο και είναι ντροπή να διαπιστώνουμε ότι κανένα εβραϊκό ίδρυμα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αστυνομική προστασία, είτε πρόκειται για σχολείο είτε για παιδικό σταθμό ή συναγωγή».

Μάλιστα, η φράου εξήγγειλε και την δημιουργία υπουργείου καταπολέμησης του αντισημιτισμού, εφόσον καταφέρει τελικά να σχηματίσει κυβέρνηση.

Βέβαια, εκείνο που… ξέχασε να πει η φράου, είναι το που οφείλεται η ραγδαία αύξηση του «αντισημιτισμού» στην Γερμανία, τα τελευταία χρόνια. Μήπως στα «προσφυγάκια» από τις μουσουλμανικές χώρες που υποδεχόταν ως… μητέρα τους;

 

πηγή

Exit mobile version