Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκαίνια αλβανικού σχολείου στην Κρήτη: Μαθητής φορούσε μπλούζα της «Μεγάλης Αλβανίας»

Μια νέα αλβανική πρόκληση αποτελεί γεγονός και μάλιστα μέσα στην ίδια την Χώρα μας. Σε αλβανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες με τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» σε μπλουζάκι μαθητή στα εγκαίνια του σχολείου διδαχής της αλβανικής γλώσσας στην Παλαιοχώρα Χανίων στις 21 Ιανουαρίου, υπό την ανοχή του αναπληρωτή πρέσβη της Αλβανίας.

Ο αλβανικής καταγωγής μαθητής φορούσε την διαβόητη μπλούζα με τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας», στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και Ελληνικά εδάφη κάτω από την ημερομηνία ανεξαρτησίας της Αλβανίας και με την αναγραφή του περιβόητου «Αυτόχθονες» (Autocthonus). Το γεγονός ότι στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκε ο αναπληρωτής πρέσβης της Αλβανίας υποδηλώνει ότι το συγκεκριμένο συμβάν μόνο «αυθόρμητο» ή «τυχαίο» δεν ήταν.

Όπως, εννοείται, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ίδια ημέρα στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων κάποιοι σήκωσαν την αλβανική σημαία. Πατώντας πάνω στην πλήρη ανυπαρξία οποιασδήποτε Εθνικής ευαισθησίας εκ μέρους των κυβερνώντων αυτής της Χώρας, οι αλβανοί φροντίζουν να χρησιμοποιούν μέχρι και μικρά παιδιά προκειμένου να περάσουν την ανθελληνική προπαγάνδα τους μέσα στην ίδια μας την Χώρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Διαβάστε επίσης: Πρόκληση: Ύψωσαν αλβανική σημαία σε σχολείο στα Χανιά – Άμεση απάντηση από τους Έλληνες μαθητές που έκαναν κατάληψη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egkainia-albanikou-scholeiou-sthn-krhth-mathhths-forouse-mplouza-ths-megalh#ixzz55a5da0iH

Exit mobile version