Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΝΕΛ: Και οι τούρκοι να φτάσουν στην Λαμία εμείς από την κυβέρνηση δεν βγαίνουμε!

ΑΝΕΛ: Και οι τούρκοι να φτάσουν στην Λαμία εμείς από την κυβέρνηση δεν βγαίνουμε!

Την ώρα που εντεινόταν η σεναριολογία, εν όψει βεβαίως της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ, οι κυβερνητικοί βουλευτές, πρωτοστατούντος του Υπουργοπάνου Καμμένου έσπευσαν να διευκρινίσουν πως δεν υφίσταται ζήτημα συνοχής της κυβέρνησης για το θέμα της Μακεδονίας μας.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος σε ερώτηση που του έγινε να σχολιάσει δημοσιεύματα που τον έφεραν να αποχωρεί από την κυβέρνηση για την Μακεδονία μας, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Δεν υπάρχει τέτοια είδηση». Σιγά μην άφηνε το υπουργείο του

Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παπαχριστόπουλος, το έθεσε πιο γλαφυρά, λέγοντας: «Είμαι γραμματέας της ΚΟ, δεν έχω καμία κόντρα με κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εγώ, ούτε ο πρόεδρος. Κάντε λίγο υπομονή, δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο πιθανότητα να πέσει η κυβέρνηση»

Κοινώς ακόμα και αν δώσει o Τσίπρας την Θράκη στους τούρκους, την Μακεδονία στους σκοπιανούς και την Θεσπρωτία στους αλβανούς, οι ΑΝΕΛ δεν κουνάνε από τις καρέκλες και τα υπουργεία τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anel-kai-oi-tourkoi-na-ftasoun-sthn-lamia-emeis-apo-thn-kubernhsh-den-bgain#ixzz55aoqCB5M

Exit mobile version