Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο φιλοσκοπιανό ξέσπασμα του Τσιρώνη: «Το Βόρεια Μακεδονία είναι ένα καλό όνομα» ΒΙΝΤΕΟ

Επανήλθε εκ νέου στις… κομιτατζήδικες απόψεις του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι.

Ειρωνεύτηκε τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που συμμετείχαν στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης αλλά ταυτόχρονα φρόντισε να «καρφώσει» τόσο την βουλευτή της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία υποστήριξε την ίδια με αυτόν θέση για παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς όσο και τον Σαμαρά για την ουσιαστική συμβολή του στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και την τότε αναγνώριση των Σκοπίων.

Από εκεί και πέρα, κινούμενος κι αυτός στο πνεύμα του ενδοτισμού που καλύπτει την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα του «Συνταγματικού τόξου», πρότεινε την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», λέγοντας κιόλας ότι «είναι ένα καλό όνομα».

Με θράσος, μάλιστα, τόνισε ότι όποιος υποστηρίζει το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική» δημιουργεί αισθήματα «αλυτρωτισμού» σε όποιον ξένο το ακούει… Πιπιλώντας την γνωστή μέθοδο της «καραμέλας», επανέλαβε ότι: «ήδη 130 χώρες του ΟΗΕ έχουν ήδη αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία” και ότι το Σκοπιανό πρέπει να λυθεί». Προφανώς, επιθυμεί η Ελλάδα να γίνει η 131η χώρα που θα το κάνει αυτό

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι αναφέρθηκε με επαινετικό τρόπο στην Ντόρα Μπακογιάννη για τα όσα περί «φούφουτων» είπε γύρω από την ονομασία των Σκοπίων. Ο «πολιτικός ρεαλισμός» των μαρξιστών εθνομηδενιστών ταυτίζεται επάξια με τον αναλόγου περιεχομένου φιλελεύθερο κοσμοπολιτισμό. Τσιρώνης, Κεφαλογιάννη, Σαμαράς, Μπακογιάννη και άλλοι «αστέρες» του «Συνταγματικού τόξου» φροντίζουν να βάζουν (και αυτοί) το λιθαράκι τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-filoskopiano-jespasma-tou-tsirwnh-to-boreia-makedonia-einai-ena-kalo-on#ixzz55apE061e

Exit mobile version