Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα Παραπολιτικά: «Η ΝΔ προσπαθεί να αναχαιτίσει την προέλαση της Χρυσής Αυγής»

Εφημερίδα Παραπολιτικά: «Η ΝΔ προσπαθεί να αναχαιτίσει την προέλαση της Χρυσής Αυγής»

Σε σοβαρό πονοκέφαλο για το ηγετικό επιτελείο της ΝΔ έχει εξελιχθεί η συνεχής ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παρά τον ανήθικο και παράνομο πόλεμο σκευωρίας και λάσπης που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Προσπαθώντας να περιορίσει τις αδιαμφισβήτητες διαρροές ψηφοφόρων που θα έχει η ΝΔ προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λόγω (και) της απαράδεκτης διπρόσωπης στάσης που κρατά η πρώτη γύρω από το Εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προσπαθεί με την τοποθέτηση «σκληρών δεξιών» (εδώ γελάνε) σε διάφορες περιοχές της Χώρας «να αναχαιτίσει» την προέλαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα εκείνο  από άρθρο της εφημερίδας ‘’Παραπολιτικά’’, το οποίο αναφερόμενο στις προτιθέμενες κινήσεις  της νυν ηγετικής κλίκας της ΝΔ στην περιοχή της Πελοποννήσου γράφει τα εξής: «Παράλληλα, και στο μέτωπο της Πελοποννήσου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να συμβολίσει το προσωπικό του ενδιαφέρον για ην υπενθύμιση και υπογράμμιση των δεσμών… αίματος της παράταξης με την κεντροδεξιά βάση της περιοχής αναθέτοντας τον άτυπο ρόλο του «κομματικού περιφερειάρχη» στον πρώην υπουργό και τομεάρχη Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη. ‘’Δεν είναι μόνο ότι ο Μάκης μπορεί με μεγάλη άνεση  να συνομιλήσει, αλλά και να καταλάβει το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος στους νομούς της Πελοποννήσου. Η παρουσία του έχει και το πλεονέκτημα της αναχαίτισης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία στις συγκεκριμένες περιοχές καταγράφει μερικά από τα πλέον υψηλά ποσοστά πανελληνίως’’, τονίζουν τοπικά στελέχη της ΝΔ.»   

Πιο ξεκάθαρη παραδοχή της αναμφισβήτητης ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν γίνεται. Μόνο που με «γιαλατζί  πατριώτες» τύπου Βορίδη, που ψηφίζουν «δαγκωτό» νομοσχέδια για τζαμιά, σύμφωνα συμβίωσης, «αντιρατσιστικούς νόμους», δεν είναι δυνατόν να επηρεαστεί ο Ελληνικός Λαός. Αν κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους Έλληνες ως «ιθαγενείς» που θα δελεαστούν από τις «χάντρες» που θα τους προσφέρουν οι διάφοροι πολιτικοί τυχοδιώκτες τύπου Βορίδη, θα προσγειωθούν πολύ απότομα στην (πολύ σκληρή γι΄ αυτούς) πραγματικότητα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αυτή που θα τους δείξει τον δρόμο αυτής της πολύ απότομης προσγείωσης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-parapolitika-h-nd-prospathei-na-anachaitisei-thn-proelash-ths-chr#ixzz55apdUDUz

Exit mobile version