Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο του Ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου στον Πειραιά

O Δήμος Πειραιά τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του ήρωα αντιπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου που έπεσε στο καθήκον κατά την κρίση των Ιμίων, την 31η Ιανουαρίου 1996, μαζί με τους Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό.

Κλιμάκιο συναγωνιστών παρουσία του βουλευτή Ά Πειραιώς της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Κούζηλου παρευρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση, στον ανδριάντα του Παναγιώτη Βλαχάκου, στην πλατεία Κωνσταντίνου Καραμανλή (πρώην πλατεία Τερψιθέας). Ο συναγωνιστής Κούζηλος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αντιπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχακου εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Για μας τους Έλληνες Εθνικιστές, οι τρεις Ήρωες θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στην μνήμη μας, και θα τους τιμούμε πάντα όπως ταιριάζει σε πεσόντες ήρωες υπέρ Πατρίδος. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Διαβάστε επίσης: Συγκέντρωση και πορεία για τα Ίμια και την Μακεδονία! Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 7μμ – Λεωφ. Μεσογείων κ’ Κατεχάκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-mnhmosuno-tou-hrwa-panagiwth-blachakou-ston-peiraia#ixzz55bEaQ3hg

Exit mobile version