Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν η Νέα Δημοκρατία φρόντιζε για την… μακροημέρευση του προβλήματος των σκοπίων

Από μία ακόμα πηγή μας έρχεται η πάγια εθνοπροδοτική στάση της Νέας Δημοκρατίας στα Εθνικά Θέματα.

Αυτή τη φορά πρόκειται για δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» και περιλαμβάνει εκμυστηρεύσεις του βουλευτή του ΠαΣοΚ, Δημήτρη Κρεμαστινού, στο αρθρογράφο της στήλης.

Σύμφωνα με την στήλη, λοιπόν, «ο Ανδρέας (σ.σ. Παπανδρέου) του αποκάλυψε ότι το 1992 ο Μιλόσεβιτς ζήτησε από τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να αποκλείσει με ελληνικά στρατεύματα τα σύνορα με την πΓΔΜ, ώστε να εισέλθουν σε αυτήν τα σερβικά στρατεύματα και να την καταλάβουν».

Τότε, όπως συμπληρώνει η στήλη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πληροφορήθηκε το αίτημα Μιλόσεβιτς, αλλά εκείνο που προτίμησε να κάνει ήταν να ενημερώσει τον τότε υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας και φίλο του Χανς-Ντίτριχ Γκένσερ.

Ερχόμενοι στο σήμερα, βλέπουμε την ώρα που διεξάγεται η διαπραγμάτευση τον νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο (μακριά από μας η οικογενειοκρατία) Μητσοτάκη, να σπεύδει για… ενημέρωση του αμερικανού πρέσβη. Ποιος είπε ότι η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-h-nea-dhmokratia-frontize-gia-thn-makrohmereush-tou-problhmatos-twn-sk#ixzz55bXKj0Vt

Exit mobile version