Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιον είδε πρώτο ο στημένος διαπραγματευτής Νίμιτς ερχόμενος στην Ελλάδα; ΒΙΝΤΕΟ

Ποιον είδε πρώτο ο στημένος διαπραγματευτής Νίμιτς ερχόμενος στην Ελλάδα; ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωτόκολλο βεβαίως επιτάσσει ότι ένα διαπραγματευτής επί εθνικού θέματος (έστω και στημένος όπως ο συγκεκριμένος) οφείλει πρώτα απ’ όλα να συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας που επισκέπτεται και ακολούθως όποιον άλλο θέλει.

Όμως, στην περίπτωση του στημένου Νίμιτς και της Ελλάδος, το πρωτόκολλο έσπασε και ο «διαπραγματευτής» συναντήθηκε πρώτα με τον Κουμουτσάκο, τον τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας για τα θέματα του υπουργείου εξωτερικών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, καταλαβαίνονται μεταξύ τους άλλωστε οι εχθροί του Ελληνισμού, αλλά το τι συζητήθηκε δεν το μάθαμε.

Στις κάμερες μόνο κάτι γενικόλογα και το πού πήγαν διακοπές βγάλανε, όμως είναι σίγουρο πως καθορίστηκε η στάση της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα πάντα με τις επιταγές των διεθνών αφεντάδων.

Και, βεβαίως, δεν μπορούσε το κλίμα να μην είναι εγκάρδιο, αφού όπως ο Νίμιτς αποκάλεσε «μακεδόνες» τους σκοπιανούς, το ίδιο είχε κάνει προ ημερών σε τηλεοπτικό σταθμό και ο Κουμουτσάκος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poion-eide-prwto-o-sthmenos-diapragmateuths-nimits-erchomenos-sthn-ellada#ixzz55gUdfZIS

Exit mobile version