Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χαρίστηκαν τα οικονομικά εγκλήματα των κομμάτων από τους «ελεγκτές» – Όργιο μαύρου χρήματος από το ΚΚ€

Χαρίστηκαν τα οικονομικά εγκλήματα των κομμάτων από τους «ελεγκτές» - Όργιο μαύρου χρήματος από το ΚΚ€

Απόφαση – σκάνδαλο εξέδωσε η Επιτροπή που εξέτασε τα οικονομικά των κομμάτων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, «η Επιτροπή αποφάσισε τη μη επιβολή για τη χρήση του έτους 2015 διοικητικών κυρώσεων προς τα κόμματα/συνασπισμούς κομμάτων, για τη μη συμμόρφωσή τους προς τις επιταγές του νόμου».

Τα διάφορα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν αναφέρουν, βεβαίως, ονομαστικά σε κάθε κόμμα τις παρατηρήσεις – παραβιάσεις που εμπεριέχει ο φάκελός του, διότι τότε θα φαινόταν ξεκάθαρα η χαώδης διαφορά μεταξύ του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή που έχει πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά του με το ΠαΣοΚ που βρίσκονται ξεχασμένα «μαύρα» εκατομμύρια στα συρτάρια του.

Και αυτό είναι ένα μονάχα παράδειγμα, γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Χρυσή Αυγή όχι μόνο είναι ότι μόνο κόμμα που έχει ελεγχθεί από όλες τις κρατικές υπηρεσίες (φανερές ή μυστικές) για την χρήση του χρήματος που κάνει και έχει αποδειχτεί πεντακάθαρη, αλλά επιπλέον υπήρξε ο λόγος για την επιβολή των βιβλίων Γ’ Κατηγορίας (τα πιο αυστηρά) στα υπόλοιπα κόμματα.

Η μόνη παράβαση που αναφέρεται είναι η μη θεώρηση κουπονιών από το ΚΚ€ για έναν ολόκληρο χρόνο, γεγονός που μεταφράζεται σε ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, το οποίο βρήκε η Επιτροπή και το ΧΑΡΙΣΕ στους μπολσεβίκους, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά και με έναν ακόμα τρόπο τον σκοτεινό καθεστωτικό ρόλο των σταλινικών απολιθωμάτων.

Είναι, βεβαίως, και αυτό μια εξέλιξη για το «κόμμα του Λαού», αφού από τα κόκκινα ρούβλια του Στάλιν περάσανε στα μαύρα ευρώ των πλουτοκρατών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/charisthkan-ta-oikonomika-egklhmata-twn-kommatwn-apo-tous-elegktes-orgio-ma#ixzz55hPEVFGy

Exit mobile version