Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρον άρον κλείνουν την προδοσία: Συμφώνησαν οι συριζαίοι για «Άνω Μακεδονία» και βιάζονται να υπογράψουν!

Άρον άρον κλείνουν την προδοσία: Συμφώνησαν οι συριζαίοι για «Άνω Μακεδονία» και βιάζονται να υπογράψουν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αριστερίστικης ιστοσελίδας, που εκ της ιδιότητάς της γνωρίζει τα πράγματα εκ των έσω, οι συριζαίοι στην συνάντηση με τον Νίμιτς επιβεβαίωσαν την θέλησή τους να κλείσουν άρον άρον το θέμα της ονοματοθεσίας του ψευδοκράτους των Σκοπίων, δίνοντάς τους φυσικά το όνομα «μακεδονία».

Το όνομα που φέρεται να συμφώνησαν οι συριζαίοι και ταξιδεύει αύριο μαζί με τον Νίμιτς για τα Σκόπια είναι το «Republika GornaMakedonija» («Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας») με την υποσημείωση των συριζαίων η ονομασία να είναι στα σλάβικα και η λέξη ενωμένη και να προφέρεται ταυτόχρονα.

Θαρρούν οι συριζαίοι ότι με αυτόν τον τρόπο θα κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό ότι δήθεν δεν πήρανε οι σκοπιανοί την Μακεδονία, αφού θα τους λένε Γκόρναμακεντόνια. Βεβαίως, όλα αυτά είναι πομφόλυγες και προφάσεις εν αμαρτίαις, αφού με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα τροφοδοτηθεί περαιτέρω ο κάθε είδους σκοπιανικός επεκτατισμός εις βάρος της Ελλάδος.

Εντός του φακέλου του Νίμιτς εννοείται ότι βρίσκονται οι θέσεις των συριζαίων για την «απάλειψη του αλυτρωτισμού», ήτοι οι αλλαγές στο Σύνταγμα των Σκοπίων και άλλα τέτοια που δεν έχουν παντελώς καμία σημασία. Η σκοπιανή επιθετικότητα σφυρηλατήθηκε από την βία των κομισάριων του Τίτο με την ανοχή των τότε κυβερνήσεων της ψευτοδεξιάς και δεν θα σβήσει με συνταγματικές αλλαγές και άλλες τέτοιες ανοησίες.

Κοινώς, οι συριζαίοι θα δώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας και μάλιστα σύντομα χωρίς να πάρουν τίποτε σε αντάλλαγμα, όχι ότι οποιοδήποτε αντάλλαγμα θα ήταν αρκετό για μία τέτοια προδοσία.

Εν τέλει, πάντως, – και ας το γνωρίζουν αυτό άπαντες – οποιαδήποτε συμφωνία κλείσουν οι συριζαίοι, με συνένοχους τους νεοδημοκράτες, είναι παντελώς άκυρη αφού δεν έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aron-aron-kleinoun-thn-prodosia-sumfwnhsan-oi-surizaioi-gia-anw-makedonia-k#ixzz55hYDRcMs

Exit mobile version