Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο τρόμος των δεξιών για τον Εθνικισμό και η λατρεία προς την αριστερά

Ο τρόμος των δεξιών για τον Εθνικισμό και η λατρεία προς την αριστερά

Με ένα πολύ εύστοχο σχόλιο στην στήλη “Ριπές” για την εφημερίδα “Δημοκρατία” ο Στρατηγός Χρήστος Μπολώσης καταδεικνύει την λαγνεία της ψευτοδεξιάς προς την αριστερά και εμπάθειά της προς τον Εθνικισμό.

Ακολουθεί ολόκληρο το σχόλιο:

Διαβάζω στην εγκυρότατη εγκυκλοπαίδεια τον Ήλιου: «Εθνικισμός: Η αγάπη και προσήλωση προς το έθνος και εις όσα ανήκουν ή αναφέρονται σ’ αυτό». Μέχρι τώρα δεν βλέπω κάτι κακό. Συνεχίζω: «Οι κομμουνισταί αποκρούουν τον ορισμό τούτον, το οποίον θεωρούν ταυτόσημον με τον σωβινισμόν».

Τώρα ξεκαθαρίζουν ορισμένα πράγματα… Βέβαια, ξεκαθαρίζουν μερικά και θολώνουν κάποια άλλα. Είναι γνωστό ότι οι κομμουνιστές απεχθάνονται ό,τι αναφέρεται στο έθνος, στην πατρίδα και σε άλλα βλαβερά γι’ αυτούς θέματα.

Όμως, πώς να εξηγήσεις τον τρόμο που ζωγραφίζεται στο πρόσωπο μερικών νεοφιλελέδων, οι οποίοι, όταν τους ρωτάς αν είναι εθνικιστές, σου απαντούν με τρόμο ότι αυτοί δεν είναι ούτε φασίστες ούτε ναζί; Τι ακριβώς τους τρομάζει; Το ότι οι αριστεροί τούς έφεραν στο σημείο να ντρέπονται να πουν ότι αγαπούν την πατρίδα τους δεν τους τρομάζει;

Χρήστος Μπολώσης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ripes-aristera-ethnikismos-kai-tromos#ixzz55heHPsnZ

Exit mobile version