Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντισυγκέντρωση εναντίον της Χρυσής Αυγής στην Χίο διαφημίζουνε σήμερα όλοι οι νταβατζήδες της παραπληροφόρησης!

Αντισυγκέντρωση εναντίον της Χρυσής Αυγής στην Χίο διαφημίζουνε σήμερα όλοι οι νταβατζήδες της παραπληροφόρησης!

Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο και το είχαμε ασφαλώς προβλέψει, οι διάφοροι μαϊντανοί του παρακρατικού περιθωρίου δεν μείνανε μονάχα στις οργίλες ανακοινώσεις κατά της έλευσης της Χρυσής Αυγής στην Χίο, αλλά διοργανώνουν και αντισυγκέντρωση.

Η ανακοίνωση του «Αντιφασιστικού Μετώπου», κάτω από το οποίο συνασπίστηκαν διάφορες οργανώσεις – σφραγίδες, λέει ότι «ο φασισμός νικιέται ενωτικά και δημοκρατικά, ο φασισμός νικιέται στον δρόμο και στην καθημερινή ζωή». Εμείς απορούμε, βεβαίως, πως συνάδει η «δημοκρατικότητα» με την λογοκρισία και τις αντισυγκεντρώσεις, όπως επίσης αναρωτιόμαστε πως συνάδει η «φιλολαϊκή» προβιά που φοράνε όλοι αυτοί οι επαναστάτες με την διαφήμιση της παράνομης αντισυγκέντρωσής τους από τα μέσα όλων των πλουτοκρατών νταβατζήδων αυτού του τόπου.

Αυτά, όμως, είναι λεπτομέρειες, αφού έτσι κι αλλιώς ήδη μεταφέρονται οι παρακρατικοί από διάφορα νησιά, προκειμένου να συνδράμουνε στο εγχείρημα. Εμείς πάντως αναμένουμε με… αγωνία την προσέλευση στην αντισυγκέντρωση για να δούμε αν οι παριστάμενοι θα είναι περισσότεροι από τις οργανώσεις που υποτίθεται συμμετέχουνε.

Πάντως, ο Λαός της Χίου θα είναι εκεί, απέναντί τους, στο πλευρό της Χρυσής Αυγής που μάχεται για τα δικαιώματά τους, κόντρα σε όλους αυτούς που θησαυρίζουν από τα μαύρα κονδύλια των ΜΚΟ εκμεταλλευόμενοι των πόνο των κατοίκων του νησιού.

Πολιτική εκδήλωση στην Χίο: Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και η λύση της Χρυσής Αυγής! 31/1, 17:00 (Λαγός – Επιτήδειος)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antisugkentrwsh-enantion-ths-chrushs-aughs-sthn-chio-diafhmizoune-shmera-ol#ixzz55iEIg1Rq

Exit mobile version