Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Το εμετικό πανό που σηκώσαν οι ομοϊδεάτες της κυβέρνησης δεν είναι προτροπή σε βία; Δεν είναι ρατσιμός εναντίον μιας ομάδας ανθρώπων; Δεν πρέπει να γίνουν συλλήψεις; Από την άλλη τι περιμένουν ότι θα το δούμε εμείς οι Χρυσαυγίτες και θα φοβηθούμε να βγούμε στους δρόμους να φωνάξουμε για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας; Ότι θα φοβηθούμε να πάμε στην εκδήλωση για τα Ίμια; Στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία; Μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά και είναι φυσιολογικό μιας που το εγκεφαλογράφημά τους απεικονίζει μια ευθεία γραμμή. Εμείς οι Χρυσαυγίτες το έχουμε αποφασίσει από καιρό ότι θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και δεν μας πτοούν μερικοί καρπαζοεισπράκτορες που είτε βρίσκονται στις καταλήψεις είτε πίσω από βουλευτικά έδρανα.

Σωτήρης Ν.

Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος: “Καλύτερα με τους Χρυσαυγίτες, παρά με τον άθεο Τσίπρα!”

Αν ο Σύριζα πρόδοσε μια φορά το όνομα της Μακεδονίας, η ΝΔ το έχει κάνει άπειρες φορές και απορώ με την μνήμη χρυσόψαρου που διακατέχει τους Έλληνες. Πραγματικά, εάν υπήρχε κάποιος διαγωνισμός ποια παράταξη είναι πιο προδοτική προς την Πατρίδα μας σίγουρα θα είχαμε ντέρμπι αιωνίων προδοτών. Γιατί τόσο το ΠΑΣΟΚ, τόσο η ΝΔ όσο και οι λοιπές “δημοκρατικές” δυνάμεις ευθύνονται σε βάθος χρόνων για το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας, για τα Ίμια, για το Αιγαίο, για την Θράκη, για την Βόρειο Ήπειρο και ας έχουν κατά νου πως εμείς δεν ξεχνάμε.

Κ.Σ.

Ο τρόμος του Συστήματος για την άνοδο της Χρυσής Αυγής μέσα από μία γελοιογραφία

Όσες φορές έχει τύχει να μιλήσω με Συναγωνιστές μου, ακούω πως άλλος δουλεύει σε εργοστάσιο, άλλος σε περίπτερο, άλλος είναι γιατρός, δικηγόρος, πωλητής εν πάσει περιπτώσει εργάζεται. Και μάλιστα εργάζεται σε άθλιες συνθήκες 10 ωρών και πάνω για να εξασφαλίσει τον μισθό που η αριστερά της εργατιάς του έχει επιβάλλει με την υπογραφή των μνημονίων. Αυτό ως απάντηση στον κύριο ανεπάγγελτο Κουτσούμπα. Εις ό,τι αφορά τα περί δολοφόνων και μπράβων είναι γνωστή η ξύλινη γλώσσα που ομιλεί το ΚΚΕ εδώ και δεκαετίες, αλλά πραγματικά ακόμη και να μην δούλευα καλύτερα να ήμουν ανεπάγγελτος παρά κομμουνιστής!

Κώστας, Πέραμα

Αγωνιστικό μήνυμα για την Μακεδονία μας από τα Γιαννιτσά – Φωτογραφίες, 3 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-31-ianouariou-2018#ixzz55iF0pUS6

Exit mobile version