Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρεμβάσεις Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία μας σε Πιερία, Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και Πειραιά – Φωτογραφίες, Βίντεο

YouTube Poster

Παρέμβαση στο πνευματικό κέντρο “Εκάβη” στην πόλη Κατερίνης από τον συναγωνιστή Καρυπίδη Αργυρή στην δημόσια διαβούλευση που πραγματοποίησαν σωματεία και σύλλογοι του Νομού Πιερίας για το Μακεδονικό. Ο Συναγωνιστής επισήμανε την εθνική μειοδοσία που επιχειρείται από την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα δώσει ολομέτωπο Αγώνα ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στις 26/1/2018, τέθηκε ως θέμα εκτός ημερησίας διάταξης το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Η Ελληνική Αυγή για τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχε ήδη καταθέσει πρόταση ψηφίσματος από τις 9/1/2018, ωστόσο η παράταξη του Περιφερειάρχη Π.Κ.Μ. Απόστολου Τζιτζικώστα αποφάσισε να καταθέσει δικό της. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Φώτης Γραικός, αφού κατήγγειλε τη πρόταση του Περιφερειάρχη ως ανεπαρκή και υποκριτική ανέγνωσε το ψήφισμα της Ελληνικής Αυγής όπου και έθεσε την ονομασία της Μακεδονίας ως αδιαπραγμάτευτη.

ΘΕΜΑ: «ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π.Κ.Μ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ»

Καταθέτουμε αρμοδίως το κάτωθι προτεινόμενο ψήφισμα το οποίο αφορά στο σκοπιανό ζήτημα στις διεξαγόμενες διαπραγματεύσεις και στην φημολογούμενη «επίλυση» του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων εις βάρος των εθνικών μας δικαίων. Καλούμε τον κύριο Περιφερειάρχη και το σύνολο των περιφερειακών παρατάξεων και συμβούλων να το υπερψηφίσουν , στηρίζοντας την θέση ότι η Ελλάς δεν πρέπει να αποδεχθεί  την ύπαρξη του όρου «Μακεδονία» με κανέναν τρόπο στην ονομασία του γειτονικού μας κράτους.

Για την «Ελληνική Αυγή»
Νικόλαος Χρυσομάλλης
Περιφερειακός Σύμβουλος

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ:

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας με αφορμή τις διεξαγόμενες διαπραγματεύσεις σχετικά με το σκοπιανό ζήτημα και την φημολογούμενη «επίλυση» του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων εις βάρος των εθνικών μας δικαίων, έχοντας δε την πεποίθηση ότι εκφράζει την βούληση του συνόλου όχι μόνο των κατοίκων της Μακεδονίας αλλά και ολόκληρου του Ελληνικού λαού,

ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ τα εξής:

-Οποιαδήποτε ονομασία του κράτους των Σκοπίων εμπεριέχει με τον οποιονδήποτε τρόπο τον όρο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»  αποτελεί ευθεία προσβολή των εθνικών μας δικαίων και εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας μας, ως εκ τούτου δεν πρέπει και δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες πολίτες.

– Μοναδική εθνικά αποδεκτή στρατηγική αλλά και υποχρέωση τόσο της Ελληνικής κυβέρνησης  όσο και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων του τόπου μας, αποτελεί η θέση ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από την Ελλάδα η χρήση με τον οποιονδήποτε τρόπο του όρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων

– Η Ελληνική κυβέρνηση και το σύνολο των πολιτικών κομμάτων καλούνται να σταθούν στο ύψος των ευθυνών τους, λαμβάνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ των εθνικών μας δικαίων. Η κρισιμότητα των καταστάσεων δεν δικαιολογεί υπεκφυγές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

– Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ!»

Ακτιβιστική Δράση της Τ.Ο. Πειραιώς στο κέντρο του λιμανιού για την Μακεδονία μας!

Κλιμάκιο της νεολαίας της Τ.Ο. Πειραιώς πραγματοποίησε ακτιβιστική δράση στο κέντρο του Πειραιά. Κεντρικό μας σύνθημα ” Μακεδονία Γη Ελληνική!”. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται ξεκάθαρα στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Τόσο από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, όσο κι από το πεζοδρόμιο, ο Αγώνας για την Μακεδονία θα συνεχιστεί. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parembaseis-chrushs-aughs-gia-thn-makedonia-mas-se-pieria-perifereia-thessa#ixzz55lbDqkLB

Exit mobile version