Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η παρούσα Βουλή δεν δικαιούται να αποφασίσει για το Μακεδονικό! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λάζαρο Λαζάρου στο δελτίο ειδήσεων της Εγνατίας TV.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επισήμανε αρχικά πως το Μακεδονικό είναι ένα μείζον εθνικό ζήτημα, για το οποίο η Βουλή δεν μπορεί να αποφασίσει δίχως την προηγούμενη έγκριση του Λαού μέσω εκλογών. Κάθε απόφαση της Βουλής δίχως την προηγούμενη διεξαγωγή εκλογών είναι εκτός συνταγματικής νομιμότητας.

Η παρούσα Βουλή δεν εκλέχτηκε για να κρίνει το μείζον εθνικό θέμα του Μακεδονικού.

Αναφορικά με την θέση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για το Μακεδονικό σημείωσε πως η δήθεν “εθνική γραμμή” είναι κατ΄ ουσίαν αντεθνική, τονίζοντας την πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου: Καμία παραχώρηση στο όνομα της Μακεδονίας μας!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε πως ο αποκλεισμός του από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού για το Μακεδονικό ήταν αντισυνταγματικός και δεν στέκει η πρόφαση περί υποδικίας, καθώς υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απέστειλε μάλιστα σχετική επιστολή στον Τσίπρα δίχως να λάβει απάντηση.

Τέλος, κάλεσε όλους τους Έλληνες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία με μια Ελληνική Σημαία στα χέρια, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-h-parousa-boulh-den-dikaioutai-na-apofasisei-gia-to-mak#ixzz55ldoRBQY

Exit mobile version