Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

22 χρόνια μετά την προδοσία των Ιμίων ο Σημίτης επανέρχεται με νέες προδοτικές προτάσεις

Ακριβώς 22 χρόνια μετά την Εθνική ταπείνωση και προδοσία των Ιμίων, ο δημιουργός της (ως πρωθυπουργός τότε) Κώστας Σημίτης επανήλθε από τον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ της λήθης για να μας υπενθυμίσει (με τον χειρότερο) τρόπο ότι υπάρχει.

Με παρέμβασή του (τρόπος του λέγειν) ο εμπνευστής του περιβόητου «εκσυγχρονισμού» δήλωσε ότι «το εθνικό συμφέρον επιτάσσει μια λύση στο εκκρεμές πρόβλημα που βαραίνει τη σχέση μας», ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει  ότι «στον εθνικολαϊκισμό πρέπει να αντιτάξουμε την πολιτική βούληση, την ευθύνη και τον ενσυνείδητο πατριωτισμό».

Ως «ενσυνείδητο πατριωτισμό» ο Σημίτης είναι προφανές ότι εννοεί την νύχτα της Εθνικής ντροπής (30 προς 31 Ιανουαρίου 1996) στα Ίμια, με την δολοφονία από τους τούρκους των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, την ουσιαστική παράδοση των βραχονησίδων στην Τουρκία και το κατάπτυστο «ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ» που ξεστόμισε εντελώς ξεδιάντροπα και ανερυθρίαστα μέσα στην Βουλή.

Μόνο που το πολιτικό αυτό απολίθωμα βρίσκεται πλέον στα αζήτητα της Ιστορίας και δεν μπορεί να επηρεάσει κανέναν με την «παρέμβασή του».

Τα δύο Συλλαλητήρια του Σαββατοκύριακου, στην Λεωφόρο Μεσογείων και στο Σύνταγμα, «θα πνίξουν» αυτόν και τους υπόλοιπους ανθέλληνες-εθνομηδενιστές του κοσμοπολιτισμού και του διεθνισμού που θέλουν να ξεπουλήσουν (και) την Μακεδονία ΜΑΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akribws-22-chronia-meta-thn-prodosia-twn-imiwn-o-shmiths-epanerchetai-#ixzz55nvMlMDz

Exit mobile version