Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Έβγαλε ανακοίνωση η Ερτ ότι δεν πρόκειται να μεταδώσει την κοινοβουλευτική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Είναι λογικό, γιατί οι διορισμένοι της Ερτ δεν είναι άλλοι από τα τσιράκια της θλιβερής αριστερής συγκυβέρνησης αλλά και του ίδιου του συστήματος. Καταλαβαίνουμε πλέον όλοι πως υπάρχει ανωτέρα εντολή να μην μεταδίδεται ο,τι πατριωτικό όπως δεν μεταδώθηκε από την Ερτ το συλλαλητήριο για την Μακεδονία, έτσι δεν μεταδίδεται και η ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου. 

Γ.Τ.

Απόλυτη συνωμοσία της σιωπής από τα κανάλια των νταβατζήδων κατά της Χρυσής Αυγής

Για τον Βούτση είναι εθνικιστικό διχαστικό παραλήρημα να λες πως η Μακεδονία είναι ελληνική. Ε, λοιπόν, για τους Έλληνες είναι προδοτικό διχαστικό παραλήρημα να λες πως η Μακεδονία είναι τα Σκόπια και ας έχει κατά νου ο κος Βούτσης και όλη η αριστερή του κομπανία πως το πρόστιμο που θα πληρώσει ο ίδιος και οι συνοδοιπόροι του θα είναι τόσο βαρύ όση και η προδοσία που διέπραξε εις βάρος της Μακεδονίας. Προδότες έχετε τελειώσει από αυτόν τον τόπο.

Σωτήρης, Σητεία

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Έκτορα Γιαλοψού – Φωτογραφίες

Δεν βρίσκω έναν λόγο να ψηφίσω οποιοδήποτε άλλο κόμμα πλην της Χρυσής Αυγής. Από πού να το πρωτοπιάσω; Από την οικονομική πολιτική των υπόλοιπων κομμάτων που ψήφισαν μνημόνια και με καταδικάσαν να παίρνω κυριολεκτικά 3 και 60; Από το ότι δεν μπορώ να βγω μια βόλτα στο πάρκο με το παιδί μου γιατί έχει γίνει στέκι παράνομων μεταναστών; Από το ότι ξεπουλήσανε την Θράκη, την Μακεδονία, το Αιγαίο στα ξένα συμφέροντα; Ποιος ο λόγος να ψηφίσω κύριοι ΝΔ, Σύριζα, ΠΑΣΟΚ, Ανελ και δεν ξέρω γω τι άλλο; Μόνο Χρυσή Αυγή, είναι η μόνη δύναμη που μου εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μου, κανένας άλλος!

Α.Σ.

Μετά από πρόταση της Χρυσής Αυγής ενός λεπτού σιγή στην Βουλή προς τιμή των Ηρώων πεσόντων Αξιωματικών στα Ίμια – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-1-febrouariou-2018#ixzz55oKr22c7

Exit mobile version