Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι υποκριτές «ανθρωπιστές» δεν καταδίκασαν την προτροπή σε δολοφονία όλων των Χρυσαυγιτών

Οι υποκριτές «ανθρωπιστές» δεν καταδίκασαν την προτροπή σε δολοφονία όλων των Χρυσαυγιτών

Οι διάφορες «ανθρωπιστικές» ΜΚΟ των οποίων τα μέλη αντιστοιχούν αριθμητικά τις περισσότερες φορές στα δάχτυλα του ενός χεριού, μέσα στον «αντιρατσιστικό» τους οίστρο πέφτουν μέσα στην παγίδα που οι ίδιοι προσπαθούν να στήσουν.

Μια τέτοια ΜΚΟ είναι και η «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου», στην οποία πρόεδρος (αν δεν κάνουμε λάθος) είναι η Κλειώ Παπαντολέων, σύζυγος του γνωστού «δικαιωματάκια» Κωστή Παπαϊωάννου, με τον οποίο από κοινού κάνουν βραδινές οινοποσίες εντός οικίας, σύμφωνα με τις… εκμυστηρεύσεις του τελευταίου σε συνέντευξή του.

Σε πρόσφατο κείμενό της η οργάνωση αυτή, με τίτλο «Ο ρατσισμός ξαναβγήκε βόλτα στην Θεσσαλονίκη» γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η απενοχοποίηση της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού, στο πλαίσιο της έξαρσης ενός εθνικού ζητήματος, δεν είναι κάτι μπροστά στο οποίο επιτρέπεται να σιωπήσουμε. Η απειλή για τα δικαιώματα όλων μας είναι άμεση και υπαρκτή. Ο ρατσιστικός λόγος που συνοδεύεται με απειλές, η οργανωμένη βία κατά των διαφωνούντων, η δράση στρατιωτικοποιημένων ομάδων κρούσης πρέπει να αντιμετωπιστούν στη γέννησή τους, πριν επιστρέψουμε στις σκοτεινές μέρες της γενικευμένης ανομίας».

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε την φρασεολογία – «κασέτα» για τους 500.000 Έλληνες που διαδήλωσαν για την Μακεδονία ΜΑΣ στην Θεσσαλονίκη και οδήγησε ορισμένους να βλέπουν… εφιάλτες. Μιας, όμως, και αναφέρονται (όπως πάντα) σε θέματα «μισαλλοδοξίας», «ρατσισμού», για την «απειλή για τα δικαιώματα όλων μας», για τον «ρατσιστικό λόγο που συνοδεύεται με απειλές», για «την οργανωμένη βία κατά των διαφωνούντων», για την «δράση στρατιωτικοποιημένων ομάδων κρούσης» είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τους δείξουμε χαρακτηριστικά παραδείγματα των όσων καταγγέλλουν.

Οι παρακρατικές «αντιφασιστικές» ομάδες που διοργανώνουν «ένοπλες περιπολίες», παράνομες αντισυγκεντρώσεις και σηκώνουν εμετικά πανό στα οποία προτρέπουν ανοιχτά στην δολοφονία («ξεκοίλιασμα») ΟΛΩΝ όσων είναι Χρυσαυγίτες, ταιριάζουν απόλυτα στις παραπάνω περιγραφές. Περιμένουμε, λοιπόν, (και) από την εν λόγω ΜΚΟ, που κόπτεται τόσο πολύ για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», όχι μόνο να βγάλει μια σαφέστατη καταδικαστική ανακοίνωση για τα όσα κρούσματα παρουσιάστηκαν νωρίτερα, αλλά να ασκήσουν οι ίδιοι τις ποινικές διώξεις που απαιτούνται σ’ όλους αυτούς που απειλούν ανθρώπινες ζωές με σαφέστατα ρατσιστικά κριτήρια πολιτικού τύπου.

Εάν δεν το πράξει, η εντύπωση που θα σχηματιστεί θα είναι χειρότερη κι απ’ αυτή που δημιουργήθηκε για τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο μεγάλος ηθοποιός Ορέστης Μακρής στην ταινία «ο μεθύστακας»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upokrites-oi-anthrwpistes.-akomh-na-katadikasoun-thn-protroph-se-dolofonia#ixzz55rbOJPJJ

Exit mobile version