Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού ποιοι πήραν τα βραβεία των Σιωνιστών και ποιοι έμειναν… μπουκάλα

Ειδική εκδήλωση απονομής βραβείων σε Έλληνες πολιτικούς –και όχι μόνον- για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο σιωνιστικό κράτος («για την μεγάλη συνεισφορά τους στο κράτος του Ισραήλ»), έγινε στην κατοικία της πρέσβεως του Ισραήλ στην Ελλάδα. Παρών στις απονομές ήταν και ο πρόεδρος του Ισραήλ.

Ιδού ποιοι πολιτικάντηδες πήραν βραβεία από τους σιωνιστές, καθώς και οι λόγοι της βράβευσής τους:

«Ο Έλληνας Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, εκ μέρους της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία ενδυνάμωσε ακόμα περισσότερο την συμμαχία μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας και συνέβαλε στην έναρξη της εταιρικής στρατηγικής σχέσης μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου.

Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκ μέρους του πατέρα του, του αείμνηστου πρώην Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος προχώρησε στο θαρραλέο βήμα της καθιέρωσης πλήρων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ το 1991.

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, για την συμβολή του στην έναρξη της νέας στρατηγικής σχέσης μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας κατά την διάρκεια της θητείας του όταν ήταν πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Ωστόσο, έμεινε… μπουκάλα ο

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Exit mobile version