Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτός νόμου από τον Βούτση ο Εθνικισμός!

Εκτός νόμου από τον Βούτση ο Εθνικισμός!

Το κομματικά εγκάθετο του πρόσωπο, την προσήλωσή του στον μπολσεβικισμό, καθώς και το μένος του προς τον Εθνικισμό έδειξε για ακόμη μια φορά ο Συριζαίος πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης.

Λειτουργώντας αντιδεοντολογικά και όχι ως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων με σταλινικές μεθόδους παρέπεμψε τον Βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή δεοντολογίας με το πρόσχημα ότι προέβη σε “εθνικιστικό – διχαστικό παραλήρημα” και “ρητορική μίσους”.

Να θυμίσουμε πως στην εν λόγω επιτροπή, πριν γίνει η διακοπή από τον προεδρεύοντα, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε χαρακτηρίσει προδότες αυτούς που ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς. Ποιος θίχτηκε λοιπόν; Αυτοί που γνωρίζουν ότι διαπράττουν προδοσία έναντι του Έθνους και της Ιστορίας.

Επιπλέον, ο Βούτσης χαρακτήρισε ως “εθνικιστικό – διχαστικό παραλήρημα” την αποκάλυψη ότι Κοτζιάς και Νίμιτς έχουν δώσει το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς. Ποιο είναι το διχαστικό; Η προδοσία του ιερού ονόματος της Μακεδονίας ενώνει;

Τέλος, να αναρωτηθούμε πότε απαγορεύτηκε ο Εθνικισμός και οι Ιδέες από τον κ. Βούτση. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στην Βουλή το έβαλε ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του το 2012 και έξι χρόνια τώρα παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις άνανδρες δολοφονίες η Χρυσή Αυγή παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα.

Κανείς λοιπόν κομματικά εγκάθετος πρόεδρος δεν έχει το δικαίωμα να απαγορέψει τις Εθνικιστικές Ιδέες στην Βουλή, αλλά και στην ελληνική κοινωνία όπου ο Εθνικισμός θεριεύει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektos-nomou-apo-ton-boutsh-o-ethnikismos#ixzz55rfKP8So

Exit mobile version