Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Νίμιτς μετέφερε στα Σκόπια την προδοτική πρόταση της κυβέρνησης των ανθελλήνων: Στο “Άνω Μακεδονία” συμφώνησαν Τσίπρας – Καμμένος!

Ο Νίμιτς μετέφερε στα Σκόπια την προδοτική πρόταση της κυβέρνησης των ανθελλήνων: Στο “Άνω Μακεδονία” συμφώνησαν Τσίπρας - Καμμένος!

Αφού είδε εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας και του Σύριζα, ο Νίμιτς πετάει σήμερα για τα Σκόπια, προκειμένου να τους μεταφέρει τα όσα συμφώνησε εδώ με τους ανθέλληνες. Όπως ήδη είπαμε, η βασική πρόταση που κομίζει ο Νίμιτς είναι η επί της αρχής συμφωνία Σύριζα και ΝΔ για το όνομα «Άνω Μακεδονία».

Από κει και πέρα, όμως, έχει ήδη συγκροτηθεί στο ΥΠΕΞ μία επιστημονική επιτροπή για να μελετήσει τις υπόλοιπες παραμέτρους της «λύσης». Η επιτροπή αυτή κατακλύζεται από πρώην πασόκους, όπως ο Ροζάκης (πρώην σύμβουλος του Σημίτη που ήταν ο δικαστής που έκανε την «αβάντα» στους τουρκοπράκτορες στην Θράκη μας), ο Παμπούκης (πρώην σύμβουλος του Τζέφρυ Παπανδρέου) και άλλοι πολλοί.

Με τέτοια… ομάδα είναι βέβαιο πως οδηγούμαστε στην χειρότερη δυνατή λύση, που μπορεί να επιτευχθεί. Βεβαίως, για να μην αδικούμε τους καθηγητάδες, ακόμα και η καλύτερη επιτροπή, όταν ξεκινάει την δουλειά της με την κυβέρνηση να έχει ήδη κατεβασμένα τα παντελόνια και να έχει αποδεχτεί όλες τις αντίπαλες θέσεις, δεν θα μπορούσε να έχει επιτυχία.

Ακόμα χειρότερα, έχει ήδη συμφωνηθεί πως η λύση θα δοθεί τμηματικά. Με απλά λόγια, πρώτα οι σκοπιανοί θα πάρουν αυτό που θέλουν, δηλαδή το όνομα και την εθνικότητα και ακολούθως σε… κάποιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να τροποποιήσουν το Σύνταγμά τους, γεγονός βέβαια που δεν θα συμβεί ποτέ.

Βρισκόμαστε ενώπιον μίας διπλωματικής ήττας πρωτοφανών διαστάσεων, μια εθνική ήττα και προδοσία που – ακόμα χειρότερα – θα τελεστεί διά της παραδόσεως, ή για να είμαστε ακριβέστεροι διά της εκ των έσω αλώσεως της ελληνικής πολιτικής σκηνής από τους ανθέλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-skopia-o-nimits-tous-phge-thn-protash-ths-kubernhshs-twn-anthellhnwn-st#ixzz55rhUDxVC

Exit mobile version